![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22/02/2007 Saat 01:54 |
Fantomla beraber bu kitte yapylacak.
Kit 72 Hasegawa.Kokpit parçalary PE. Sundowners olacak. :)) ![]() ![]() Düzenleyen Burak Öztan - 22/02/2007 Saat 13:08 |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Burak Öztan - 22/02/2007 Saat 13:11 |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Burak Öztan - 22/02/2007 Saat 13:12 |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Allah kolaylyk versin. Bunlardan bir tane 72 ölçek, bir tane 48 ölçek yaptym, biri 2, di?eri 3 senede bitti :)
|
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Benimki 4. senesine giriyor hala bitmedi, Burak da beni geçerse artyk napayym bilmiyorum :)
Kolay gelsin abi. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Dragut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() |
Bende jolly rogers yapyyorum 1/72, kitte dikkatimi çeken bir ?ey dikey stabilize kanatlarynyn baskysy ikiside ayny yönde böyle bir problem var my acaba ?
Kaan bey hazyr yeri gelmi?ken 72 kit için püf noktalar nelerdir?Çünkü benim kitte böyle giderse 1-2 senede bitecekte |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KaanX
Allah kolaylyk versin. Bunlardan bir tane 72 ölçek, bir tane 48 ölçek yaptym, biri 2, di?eri 3 senede bitti :) Do?rudur :) 48 ölçe?ide var bende.Ama yerim kalmady?y için ba?layamyyorum.Hatta ?u 72leri bitirince nereye koyacam onu dü?ünmeye ba?ladym. Emre, Sen ?u jet olayyna kapylyp bir tane yapsan, tanklara burun bile kyvyrabilirsin diyecem ama yine sen bilirsin tabi. ;) |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
4 senede kapylamadyysam... kendimde umut görmüyorum. Yaz gelip i?ler hafiflese de bir ?eyler yapsam, 1 saatlik i?i kalmy? Marderi bitiremiyorum daha, neredeee jet yapmak.
Bu kit de fena de?il gibi, en azyndan decalleri falan güzel görünüyor. Benim aklymda üç tane F-14 yapmak vardy, Jolly Rogers'tan 1, Sundowners'dan 1 ve Yranlylarynkinden 1 tane. Daha biri bile bitmedi, gelecek 15 senede in?allah diyoruz :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
PE'ler kitten mi çykty?
|
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
quadriga
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
kiti nereden temin ettiniz? koay gelsin
|
|
FORTUNA FAVET FORTİBUS....
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KFKF
PE'ler kitten mi çykty? Evet. |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Burak hocam bakyyorum hasegavawadan ?a?myyorsunuz.Kolay gelsin efendim.
|
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bu kitin kapak resmine hastayym.Bu arada bu kitler stoktan my yoksa envantere yeni mi katyldylar?E?er öyleyse kaynak neresidir acaba??
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Envantere yeni girdi sayylyrlar.Bende stok olmaz. :)
Genelde alyr yaparym sonra yenisi derken böyle gider. Kaynak Atlantis Model. |
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Bende Jolly Rogers var illet bir?ey allah kolaylyk versin Burak Bey! Ama moral bozmayyn. Ben sabyrsyz oldu?umdan kenara byraktym...
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Çok aceleye getirmeden yava? adymlarla ilerliyorum.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Flap ve slatla açyk yapylabiliyor mu ?
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Burak Öztan
Çok aceleye getirmeden yava? adymlarla ilerliyorum. ahanda... bu uçak ta bendeki gibi 1 yyl yatacak galiba. ben de çoook yava? ilerliyorum hatta mehteran gibi gidiyorum birle?tir- boya-boyayy sök, maskele-boya-boyayy sök, boya-vernikle-tolandyr-tozlary yyka .......ühüüüü |
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |