![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22/02/2007 Saat 01:35 |
Uzun bir aradan sonra tayyareler bölümüne, "Phantom Forever" a?kyyla merhaba diyerek giri? yapalym.Kitimiz budur.
Hasegawa 1/72 F-4B/N Phantom II "Screaming Eagles" . ![]() Kit elden ele geçmi?, o nedenle kitapçy?y yok.Ama dekal uygulama sayfasy mevcut. ![]() ![]() Düzenleyen Burak Öztan - 22/02/2007 Saat 13:25 |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Gövde ve dekal ?emasy. Ylk ?emadaki "Grey Ghosts" u yapmayy dü?ünüyorum. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Burak Öztan - 22/02/2007 Saat 13:31 |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Bunlar da dekaller.
![]() ![]() Düzenleyen Burak Öztan - 22/02/2007 Saat 13:33 |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Bu uça?a "Sundowners" yaky?yr.
Dü?ün bence. |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Bu uça?a "Sundowners" yaky?yr. Dü?ün bence. Onun için ayry topik açtym az önce. ;) Bir boya a?amasyna gelsin dü?ünürüz elbet. (Allahym neler diyorum ben? Yine gecenin ?u saati çok feci kanyma girdin.) |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Ben F-4B Sundowners den bahsediyorum.
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Ben F-4B Sundowners den bahsediyorum. Orjinalini yazan: Burak Öztan
Bir boya a?amasyna gelsin dü?ünürüz elbet. |
|
![]() |
|
quadriga
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
bu kiti nereden aldynyz bizde bulabilir miyiz.?acaba kolay gelsin..
|
|
FORTUNA FAVET FORTİBUS....
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
ulen uçu?tu kaçy?ty derkene yatyya gidince plany çekip yollamayy unuttum. mil pardon...
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: copilot_clumsy
ulen uçu?tu kaçy?ty derkene yatyya gidince plany çekip yollamayy unuttum. mil pardon... Rica ederim, önemli de?il.Bende syk bo?az etmek istemedim devamly pm'den. :) ?u an kokpiti topluyorum zaten.Sanyrym ana gövde toparlanana kadar ihtiyacym olmayacak. Zaten F14 ile beraber yapyldy?y için biraz yava? ilerlemeye çaly?yyorum. |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Kokpiti bitirdim.Arka kysmy test fiting.Henüz yapy?tyrmadym.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |