![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09/02/2007 Saat 13:38 |
arkada?lar merhaba..luckymodel den sipari? vermek istiyorum.viperman sa?olsun güvenilir bi site oldu?u konusunda görü? bildirdi.:)örne?in bu gün bu gün bir türk aly?veri? sitesinden p-40 e 72 ölçek kit sipari?i verdim.kitin fiyaty 21 ytl.luckymodelde ise bu ölçekteki academy p-40 e kitinin fiyaty 6 dolar..bu site ban daha hesaply geldi.yanly? biliyorsam beni ba?y?layyn bu site amerika kökenli galiba.ben bitliste oturuyorum.bu siteden sipari? versem(ki ben tek tek sipari? veriyorum genelde..)kargo ücreti vs.gibi sebeplerle bu sipari?in astary yüüznden pahalyya gelirmi?ayryca sipari? vermem için bu sitede hangi yolu izlemeliyim.ingilizcem yok denecek kadar az.bu konuda bana yol gösrerirseniz sevinirim..selamlar saygylar
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Luckymodel Hong Kong'da. Posta ücretinin ne kadar tutaca?yny sipari?i tamamlamadan görme imkanynyz var.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
wolf1
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 175 |
![]() ![]() ![]() |
Selam ,
Benim tavsiyem 2-3 maket birden sipari? vermen 1 maket için sipari? verirsen hesaply olmayaca?yny dü?ünüyorum. |
|
![]() |
|
quadriga
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
benim sipari?lerim iki gündür geliyor iki?er iki?er . yalnyz gümrü?e taklylyyordum (5 kutu makedi ayny anda sipari? etmi?tik),lucky sipari?lerimi parça parça vermi? kargoya vergi ödemek zorunda kalmadym.
|
|
FORTUNA FAVET FORTİBUS....
|
|
![]() |
|
realpainter
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Kirklareli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
![]() ![]() ![]() |
Aslynda adminden rica etsek bu konuyu sykça sorulanlara eklesek.
|
|
![]() |
|
Serdar ARBA?
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Hiç yurtdy?y aly?veri?i yapmadym.
Ben de sizin taraflarda oturuyorum: Elazy?. hobbytime.com.tr üzerinden sipari? verdim, parayy eft ile yatyrdym, ertesi gün yola çykty kargo, normal zamanynda da elime ula?ty.(kredi karty ve taksit imkany da var sanyrym) Malum, bu taraflarda malzeme bulmak imkansyz. Ankara-Elazy? arasy 1/35'lik bir tank kutusu için kargo bedeli ortalama 9 ytl tutuyor. Sizin de benzer bir rakam tutacaktyr. Daha uygun olacak ve daha fazla seçenek bulacaksak benim de denemek istedi?im bir yol yurtdy?yndan sipari?. Yyi maketler... Düzenleyen Serdar ARBA? - 09/02/2007 Saat 21:00 |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Ben aslynda özellikle Luckymodeli falan baz alarak bir makale yazmayy dü?ünür oldum, son zamanlarda sykça gündeme gelen bir sorun oldu bu.
Veya bir ba?lyk altynda toplayyp yapy?kan(zitücküü) konu mu yapsak? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Bitlise ve 5 minareye selam
önce be?endin modeli veya modelleri tyklady?ynda açylan yeni pencerede country yerini turkey i seç altyndaki shyping method ta ise surface parsel seçersen en ucuz gönderiyi fakat uzun teslim süresini seçmi? olursun . Bu i?lemden sonra Add to cart tykla yeni bir sayfa acylacak burda checkout yazyly ye?il bölgeyi tyklarsyn yeni açylan sayfada ye?il yazyly first time customer tyklayyp yeny açylan sayfada bilgilerini girersin , i?lem sonunda place order yazyly ye?il yeri tyklayyp açylan sayfadan ödeme ?ekli ortadaki kredi kartyny seçip açylan sayfada kredi kart bilgilerini girerek aly? veri?ini tamamlarsyn onlar senin e-mail kutuna durumu bildirir.Bu çinlilerin bayramlaryny yakalarsan çok ucuza maketler alyrsyn ,2 kg fazla sipari? verme yol ücreti artar. YYY Makeketler Tora Bora |
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Emre senin çincen zayyf lehce siteleri tercüme et.
Tora Bora |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: torabora
Emre senin çincen zayyf lehce siteleri tercüme et. Tora Bora Onuda gördük. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Ben lehçeleri tercüme edeyim ama onlaryn Yngilizcesi zayyf, "tamam yaparyz güzellik" deyip adamy gümrükte sobeletiyorlar. Lehçe plastik model sitesi tavsiye etmiyorum, model sitelerine ise ben bilmem kary?mam.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
arkada?lar ilginiz için te?ekkür ederim..?ansymy deneyece?im.zira geçenlerde bir türk maket sitesinden 72 ölçek fw 190 sipari?i verdim iki kutuda humbrol enamel boya aldym.toplam kargo hariç 30 ytl ye maloldu.ancak luckymodelde kitin ve boyalaryn fiyaty toplam olarak 12-13 ytlye geliyor.bu açydan bakarsak bu daha hesaply.ancak kargo cretinden çekiniyorum.yukarydada belirtti?im gibi bitliste ya?yyorum.sizce kargo ücreti olarak nekadar öderim selamlar saygylar
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Luckyde Türkiye'ye geldi?i sürece kargo farketmiyor. Orta boyda 1.5 kg a?yrly?ynda bir kutu da ortalamada 8-10 dolar arasy tutuyor. Kutunun boyu büyürse 15 dolara çykabiliyor.
Dikkat edin, Luckyde komik bazy maketler var, örnek Academy'nin eski AFVleri 9 dolar ama kargolary 10 dolar gibi :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: phantom80
sizce kargo ücreti olarak nekadar öderim Orjinalini yazan: Lonewolf
Posta ücretinin ne kadar tutaca?yny sipari?i tamamlamadan görme imkanynyz var. |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Serdar ARBA?
Hiç yurtdy?y aly?veri?i yapmadym. Ben de sizin taraflarda oturuyorum: Elazy?. hobbytime.com.tr üzerinden sipari? verdim, parayy eft ile yatyrdym, ertesi gün yola çykty kargo, normal zamanynda da elime ula?ty.(kredi karty ve taksit imkany da var sanyrym) Malum, bu taraflarda malzeme bulmak imkansyz. Ankara-Elazy? arasy 1/35'lik bir tank kutusu için kargo bedeli ortalama 9 ytl tutuyor. Sizin de benzer bir rakam tutacaktyr. Daha uygun olacak ve daha fazla seçenek bulacaksak benim de denemek istedi?im bir yol yurtdy?yndan sipari?. Yyi maketler... tabiki sizin bölgenizle kyyaslanmaz ama ankarada dahi malzeme sykyntysy oluyor.misal microsol microset yok.bunlar illaki gerekli malzemeler yada ev yapymy taklitlerini üreteceksin. yani aslynda sykynty memleketin her yerinde var.istanbul nasyl bilmiyorum.heralde daha iyidir ankaraya göre. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Burak
tabiki sizin bölgenizle kyyaslanmaz ama ankarada dahi malzeme sykyntysy oluyor.misal microsol microset yok.bunlar illaki gerekli malzemeler yada ev yapymy taklitlerini üreteceksin. Kocakary ilacy gibi yani. Tariflerinin yazylmasy lazym buraya. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
yok ben alternatif typpa kar?yyym müspet ilimlerden yanayym:)
sirke neyin kullananlar var okumu?tum buralarda bi yerlerde.bu mavi microset zaten ayny sirke gibi kokuyor.hakkaten sirkede i? görüyomu? ama üzüm elma..vs hangisi daha iyi sonuç verir bilemiyorum. |
|
![]() |
|
sinan akdem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
benim lucky model ile deneyimim iyi olmady.sipari? verdim. parayy hemen çektiler. sonra beni aylarca oyalayyp maket yok dediler. akabinde parayy iade aldym. kur farkyndan biraz zararym oldu. kysacasy ho?nut kalmadym. karar sizin.
|
|
Sinan AKDEM
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |