![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ErenErdogan16
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02/02/2007 Saat 02:09 |
Tamamen Fyrça ile yapylmys bir çalysma pek iyi bi çaly?ma olmady galiba ama fyrca ile sanyrym bukadar olabiliyo. Daha Airbrush kullanma sansym olmady.ilk defa zafer abim sayesinde Airbrush ile boya atma fyrsaty yakaladym ama bu kit te de?il. Cok de?erli abilerimin yardymlary sayesinde (FIREMAN ve Nazilli) ilerde daha iyi i?ler cykartycam in?allah.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
?eytandan Kurtulabilirsiniz ama 112 den asla
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Eren Karde?,fyrça i?ine göre gayet iyi..Airbrush alynca eminim cok daha iyi olucak..
|
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
alobar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2005 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
![]() ![]() ![]() |
Bu boyutta fyrça kullanmak da cesaret i?i. Tebrik ederim.
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Resimler çok net olmasa da, görebildi?im kadaryyla yorum yapmam gerekirse, fyrça i?çili?ine göre gayet be?endi?imi söyleyebilirim. Ynsan yola fyrçayla çykynca ileride airbrush'yn de?erini daha iyi anlyyor, ve daha severek kullanyyor.
Güzel çaly?malaryn devamyny diliyorum. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
ErenErdogan16
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Evet Resimler Yçin Özürdilerim Foto?raf Makinam Olmady?y için Telefon ile çekmek zorunda kaldym.Görü?leriniz için Te?ekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Decal i?inde ekstraya gitmi?siniz:)Her iki uça?yn decallerini de kullanmasanyz daha iyi olurdu kanaatindeyim.Bir de kuyru?u mat beyazla boyamy? olsaydynyz kuyruk decali daha ho? dururdu.Bunlar haricinde bu boyda bir maket için fyrça boyamasy takdire ?ayan.Ayny kit bende de syra bekliyor.Fyrçayla boyanacak:)
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
dekallerimizdeki parlama olayyny parlak vernikle çözmeliyiz.
madem fyrça ile boyuyorsunuz,bulabilirseniz resim i? malzemeleri satan tükanlarda resim vernikleri vardyr.bende senta var.bulabilirseniz bunu alyn.su bazlydyr.fyrçayla birkaç kat uyguladykmy pasparlak olur.üstüne dekalleri atyp sonrada yine mat vernik sürerseniz canavar gibi olur. eliniz çok düzgün,airbrush oldu?unda bence çok daha iyi sonuçlar çykacaktyr. |
|
![]() |
|
ErenErdogan16
![]() ![]() ![]() |
valla ?uanda kompresör için para biriktiriyorum :) malum ö?renciyiz kompresör ve airbrush alana kadar canym maketleri ziyan etmemek istiyorum Airbrush calysmalaryna bakynca acyyorum hallerine kutusuna bakarken daha içim gidiyo bu halini görünce:(in?allah dedi?iniz gibi olur Airbrush alyp yapmayy istiyorum o yüzden suanda kastym para topluyorum :) bakalym gelsin aletler ondan sonra yapmaya calysycam tabiki yorumlarynyz sayesinde daha iyi olucak te?ekkürler yardymlarynyz için cok zor oluyo fyrcayla ama i?te yapabildi?imi yapmaya calystym ama artyk yeter burdaki calsmalary görünce fena gaza geldim umarym bende yaparym. te?ekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |