![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30/01/2007 Saat 12:48 |
Sevgili Goodcat'in hediyesi olan AMT-ERTL 1:48 Hs 129..hasegawa ?u günlerde piyasada bulunabilen Reevell kutulu Hs129lary cykarmadan önce piayasada ki 1:48 ölçek tek Hs129 mu? alet..
75 mm ve 35 mm'lik 2 versiyon mevcut kitte,ben kuyruktaki vurdu?u tank decalleri ve burundaki piyade tüfe?i amblemi için 35 mm'lik versiyonu sectim.. Pactra akrilik siyah ye?ille üzeri boyadyktan donra Gunze beyazy attym ve zympara i?lemi uyguladum;alt tarak Enamel M.Masrer RLM 76.. Kitte herhangi bir oturma sorunu olmady,basit kokpiti ve dy?a detay olmadyna ragmen güzel bir kit,acylabilen silah kapa?y,detaly anlatym kylavuzu ile zevkle yapylabilen alet.. Hs 129lar alman ordusunda bugunku A-10'a benzer görevlerde kullanylmy?;Do?u cephesinde tank avy..ve Romanya hava kuvvetleri de kullanymy? Ruslar'a kar?y.. Sava?yn sonuna yakyn Ruslar Romanya'da ele gecirdikleri Hs129lary Alman ordusuna kar?y kullanmy?lar.. Herkese sa?lyk,huzur ve bol maket dilerim.. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen FIREMAN - 30/01/2007 Saat 14:56 |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Devamy:
![]() ![]() Düzenleyen FIREMAN - 30/01/2007 Saat 14:58 |
|
|
|
![]() |
|
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine sa?lyk Zafer. Ben etsem kesin böyle olmazdy... :D
|
|
Back !...
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Zafer, ky? kamuflajyny tam dedi?in gibi yapmy?syn, çok ho? olmu?. Tank katili topu da ha?in durmu?. Yalnyz ben kary?mam ama son resimden alt tarafyn biraz daha mata ihtiyacy var gibi, ben demiyorum bak :D
|
|
![]() |
|
FIREMAN
![]() ![]() ![]() |
Abi matt vernik Nazill'de kaldy..bu ak?am atycam merak etme :)
|
|
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
usta tekerlerin a?yrlyk etkisiyle ?ekil de?i?tirme olayynada bi el atsan güzel daha güzel olur.elerine sa?lyk.
|
|
![]() |
|
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() |
Tamam getircez mat verni?ini alla alla. Güzel olmu? ama, güzel sen bu i?i iyice ilerlettin
|
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
sezer
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
abi ne i? i?i gücü byraktyn iyice imalat ?efi oldun kanki..uyku yok diyosunn
|
|
![]() |
|
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() |
Bu Zaferin yeni modeli. X3000 Ultra Magic Power. Yeni nesil Androidlerden, Uranyum çekirde?ine sahip nükleer reaktörü var, 13 yyl hiç durmadan çaly?abiliyor. Tamamen maket üretimi için dizayn edildi. Adamyn hiç uyku modu yok...
|
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel bir çaly?ma Zafer,ellerine sa?lyk.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |