![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29/01/2007 Saat 10:58 |
Revell'in bildi?imiz 1:48 me109G-10'u,modelmostaer RLM 76 ile boyandy,kolay olmasy sebebiyle bu boyamayy sectim;Luftwaffe'nin sava?yn son aylarynda kullandy?y yüksek irtifa avcy uça?y;düz açyk mavi..Uçak Anklam'da 1945'te uçmu?.. Swastika ve decal olan kemeri Tamiya me109'dan transfer ettim..Panerl çizgilerinin üzerinden hafifce rapido kalemle gectim.. Hemen her modelcinin ba? a?rysy olan kokpit maskeleme sorunu gene kendini gösterdi dilerim bir daha ki maketleri daha iyi yaparym (yada Eduard'dan maske almayy aklyma getirebilirim :-D) Kit oldukça sorunsuz,sadece burun altynda putty kullanmam gerekti. Yçe detayy ve kolay yapymyyla Me109G10 yapmak isteyenlere tavsiye edilir.. Herkese selamlar,bol maketli günler.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen FIREMAN - 29/01/2007 Saat 11:34 |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmu? arkada?ym, eline sa?lyk, dedi?in gibi kanopi konusunda biraz daha dikkatli olmak gerek
|
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
ErenErdogan16
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
çok ba?aryly bir çaly?ma zafer abi Airbrush aldygymda ve bazy incelikleri ö?rendi?imde bende yaparym in?allah bu ?ekilde çaly?malar...
|
|
?eytandan Kurtulabilirsiniz ama 112 den asla
|
|
![]() |
|
EmrahR
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
![]() ![]() ![]() |
Daha önce forumda konusu geçmi?ti: Revell 1:48 Me 109G-10'un kanat açysyndaki sorun hakkynda (bundan sonra yapacak arkada?laryn dikkat etmesi için yazdym). Kanatlaryn düz olmasy dy?ynda izlemesi zevkli bir model olmu?, tebrikler.
Not: Siteye model eklemeden yorum yapmak pek içime sinmese de göz zevki açysyndan böyle bir ele?tiri yaptym, ba?y?layyn. Düzenleyen EmrahR - 29/01/2007 Saat 15:06 |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
karde? biz o zaman hiç yazmayalym:)
dümdüz de?il kanatlary ama yinede olmasy gerekenden düz bende geçenlerde yapmy?tym bunu. bence benimkinden çok daha güzel olmu? ellerinize sa?lyk. kanopi artyk son viraj oluyo genelde ve bitsin artyk yeter denildi?i bir anda oraya giri?iliyo bu yüzden zavally kanopide sorunlar olabiliyor:) |
|
![]() |
|
sezer
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
ne kadar küsel kanak ta?yn gibi kanopi için folyo kullanmayy denesene bi de
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Zafer eline sa?lyk, Bursa'ya dönüp üretime ba?lamy?syn hemen. Evet dedi?in gibi kiti benden sonra aldyn ama benden önce bitirmi?sin. Uçak yary?masyna da yeti?emedim zaten :(
Bir hafta kala AFV yary?masy için kollary syvadym ama daha ba?langyç foto?raflaryny bile ekleyemedim. Elim a?yr ne yapayym. AFV için yeti?ebilirsem e?er hemen ardyndan ben de ba?layaca?ym ayny 109'a. Yan yana resimlerini ekleriz :) ?imdi Panterime kamuflaj atyyorum hai bana kolay gelsin. "Çylgyn bir Alman askeri eline geçen pistol ile Pantheri mahvetmi? dioramasy"na devam edeim :D Düzenleyen Atilla Güç - 30/01/2007 Saat 01:30 |
|
![]() |
|
tanakbas
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
affynyza sy?ynarak soruyorum da folyo dedi?iniz ne tip bir folyo(yani bir sürü çe?it var da!)
|
|
![]() |
|
stelyo
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/11/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
en sevdi?im uçaklardan biri ve güzel bir versiyon olmu?
ellerine sa?lyk tebrikler .genelde AFV lerle u?ra?yyorum ama bundan bende yapmak isterim. ii modeller |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |