![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/01/2007 Saat 23:32 |
merhaba,
modelimiz FineMolds firmasynyn 1/48 ölçekte 2004 yylynda çykardy?y Savoia S.21 modelimiz Hayao Miyazaki ustanyn en sevdi?im filmi Porco Rosso'nun kahramany Marco Pagot nam-y di?er porco rosso nun uça?y. Film 1929'da adriyatik denizinde hava korsanly?y yapan bir grub pilotun hikayesini anlatyyor. Filmi muhakkak izleyin,?iddetle tavsiye edilir. Sakyn çizgi filmle ne i?im olur demeyin bozulurum :) ![]() gelelim makete finemolds güzel,temiz bir kit yapmy?. tamiya yada hasegawayy aratmayacak bir kit. oturma problemi yok. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
maketi HLJ'den aldy?ymda hevesle yapmaya ba?ladym ama klasik huyum olan maketleri yarym byrakma hastaly?ymdan kurtulamady?ym için alet uzunca bir zamandyr yatyyor. bu ak?am idris abide muhabbet ederken konu porcodan açyldy, bende maketi bitirmeye karar verdim. siteye koyuca?ym ilk maketim olma ?erefide Savoia S.21'e yaky?yr. umarym hafta sonu biter.
bu aletin içi gerçi kapatynca gözükmeyecek. ![]() Düzenleyen cemdogut - 18/01/2007 Saat 23:39 |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Miyazaki virüsü vücuduna geçti?imiz ay bula?my? olan bana bu yapylyrmy.... Acaba Miyazaki filmlerindeki kahramanlaryn figür maketleri de bulunur mu?
Çaly?manyzy merakla tkaip edece?im. Kolay gelsin. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Ya ben bu aleti HLJ'De görü?ümde 'kim alyr bunu acep?'
diye kendime sormu?tum :-D kolay gelsin,?irin bir ?eye benziyor..;-) |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
cemdogut
![]() ![]() ![]() |
benim gibi akly evvel çok ki finemolds önümüzdeki ay Savoia S.21F Late model ve Curtis R3C-0 çykaryyor.
do?al olarak onlarda alynacaklar arasynda... |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Ayryca bunun 72 ölçek olan biriki versiyonu daha var. Ayny maket bende de yatyyor ve gaz bekliyor.
Film güzel bende biri iki filmi daha var. E?lenceli filmler. Bkz captain airbus avatar.:P Bitmi? halini merak ediyorum bana da referans olacaktyr. Kolay gele. Düzenleyen Captainairbus - 21/01/2007 Saat 11:00 |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Vallaha bu modeli Captanairbus'ta görüp hasta olmu?tum. En kysa zamanda edinile yapyla... Çok güzelmi? vallaha. Merakla sonucu bekliyoruz.
Tolga |
|
![]() |
|
cemdogut
![]() ![]() ![]() |
merhaba,
maketin kabasy bitti. Eklenecek ve boyanacak bikaç yeri kaldy. ![]() ![]() ![]() iyi günler... |
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Çok ?eker bi?i ya..bi HLJ de ben mi patlatsam acaba?:-D
|
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |