![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/01/2007 Saat 23:26 |
Evet revell 1\72 g-10 yapyyorum ama boyama kysmynda sorunlarym var. Renk olarakRlm 76 81 ve 82 verilmi? kylavuzda ben internetde 81 için hubroll 155 ve 82 içinde humbroll 80 kar?ylyklaryny buldum ama bu tablo bana çok do?ru gelmedi. Uzun lafyn kysasy bu renkler için humbrool ve revell kar?ylyklary veya muadillerini bilen birileri yardymcy olursa çok makbule geçer.
Düzenleyen grond - 06/01/2007 Saat 00:41 |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Testors,Molak,Gunze,Aeromaster vs firmalarda RLM renklerinin do?rudan kar?ylyklary var.
Revell bi ara 6 ly paket içinde RLM renklerini saty?a sunmu?tu. |
|
![]() |
|
EmrahR
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
![]() ![]() ![]() |
RLM 76 >>> Humbrol 175 > Gunze Sangyo H417 > Molak M66 > Revell ?
RLM 81 >>> Humbrol 155 > Gunze Sangyo H421 > Molak M30 > Revell ? RLM 82 >>> Humbrol 80 > Gunze Sangyo H422 > Molak ? > Revell 361 |
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Saolun humrol 155 ve 80 do?ruysa geriye birtek humboll 175 bulmak kaldy
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
RLM 76 için Humbrol 175 çok do?ru bir seçim de?il, koyu kalyyor biraz. Beyazla açarsanyz daha do?ru olur belki . Daha çok RLM 78 gibi bir renk 175. RLM 82 için de Humbrol 116 alternatif olabilir. Kolay gelsin...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
147 ya da 145
saygilarimla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Humbrol 155 olive drab rengine tekabül etmiyor mu? RLM 81 için do?rudan uygun oluyor mu?
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
Saolun renk olayyna kendimce bir çözümbuldum.
Sanyrym i?ime öyle geldi?i için 155 ve 80 in do?rulu?unu kabul edip rlm 76 içinde gri beyaz mavi kary?ymy bir renk çykardym. Sonrada sa?dan soldan buldu?um resimlerden yola çykyp biraz ordan biraz burdan gözüme ho? gelen bir kamuflaj uydurdum umarym çok rezil olmamy?tyr. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Bana ilginç geldi, Ercan'yn (Captain Airbus) geçenlerde yapty?y uça?a benziyor.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
Ehe zaten kopya çekti?im kaynaklaryn ba?ynda o ucak geliyor :)Ama öyle sisli benekli boya atmaya ne yetene?im nede donanymym oldu?undan ben boyamada sary kysymlar hariç revellin ?emasyna uymaya çaly?tym :)
Düzenleyen grond - 04/01/2007 Saat 23:13 |
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Ne demek efem. Bir iki naçizane tavsiye. <<fyrça izleri belirgin gibi boyayy daha incelterek sürmeye çaly??sanyz. Sanyrym sary bantlary maske vs yapmadan boyadynyz biraz daha düzgün olabilseymi??
Bende bitirebilirsem yanyana koyaryz artyk. Sevgiler. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Captainairbus
Ne demek efem. Bir iki naçizane tavsiye. <<fyrça izleri belirgin gibi boyayy daha incelterek sürmeye çaly??sanyz. Sanyrym sary bantlary maske vs yapmadan boyadynyz biraz daha düzgün olabilseymi?? Bende bitirebilirsem yanyana koyaryz artyk. Sevgiler. Çok sa?olun. tavsiyelerinize uyarak sary bantlary elimden geldi?ince düzelttim ve fyrça izlerinide rötu?lamaya çaly?tym. aletin son haline ili?kin bir kaç foto?raf ekliyorum. birkaç da sorum var her zamanki gibi:) 1 ini? takymlarynyn açysy do?rumudur ? 2 pervaneler için revell nato olive önermi? bu renk bana garip geldi, do?rumudur ? 3 jantlar için ne renk önerirsiniz ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Açylar do?ru gibi gözüküyor, nato olive durumu kurtarabilir (biraz koyultabilirsiniz), G10 oldugu icin model on jantlary direkt kyrmyzy yapabilirsiniz.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
Maketin son hali budur ufak tefek rötu?lar. becerebilirsem eskitme ve takylmasy gereken anten vs gibi ufak parçalar var.(not bu arada ben o soruyu sordu?um gece can sykyntysyna pervaneyi siyaha boyamy?tym ama onun üstünden ye?il geçmek gerekicek heralde)
[IMG">http://img402.imageshack.us/img402/9044/sv100376bp9.th.jpg" /> Eksikleri bitirebilirsem artyk son haliyle fotolar koyarym. Düzenleyen grond - 12/01/2007 Saat 21:55 |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
elinize saglyk zaten guzel kalyply bir kit ama ke?ke kyzymy fon rengi tecih etmeseymi?siniz resim için keza kiti bo?mu? görsel olarak.. bence biraz eskitmede yapabilirsiniz.. bu arada tekerleklerde kyrmyzy renk garip geldi.. kitin planyndamy öyledir?
Düzenleyen nezih - 12/01/2007 Saat 21:21 |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
Ehems ansiklopedi ciltleri sa?olsun hepsi bu renk :) Kyrmyzyyyda bi iki yerde görmü?tüm birde aresden onay alynca boyadym gitti :)(Planda antrasit midir nedir o yazyyodu)
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
ok elinize saglyk tekrar..:)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |