![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
caanbash
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08/01/2007 Saat 15:15 |
Bu modelde ilk kez toz pastelle art-tonlama (pre-shade)
--düzeltiyorum, post-shade-- denedim ve bu i?i gerçekten ama gerçekten çok kontrollü yapmak gerekti?ini gördüm. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da gerçek uçak: ![]() Aleti 1976'da Miramar'daki Top Gun'da yapmak için füzeleri takmadym, daha sonra takabilirim. Ayryca kanopiyi tekrar yapmak söz konusu oldu?undan pilot isimlerinin oldu?u çykartmalary yapy?tyrmadym, daha sonra yapy?tyraca?ym, hatta kanopiyi boyarken maskelemedim bile. Bir iki detayy yanly?, bazy yerlerinde de boya sorunlary var ama bu haliyle noktalayyp daha zevkli i?lere giresim var. Saygylar. Düzenleyen caanbash - 08/01/2007 Saat 23:26 |
|
"Hayatta en çok keyif alynan olay, birinin size 'yapamazsyn' dedi?i ?eyi yapmaktyr"
Walter Bagehot |
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk çok ho? duruyor.
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Bana sorarsanyz 1/144 için süper olmu?. Gerçi hiç 1/144 tecrübem yok ama, bu modeli gördükten sonra yapylacaklar listesine ekledim.
Bir de ricam; mükünse bu uça?y 1/48 ölçekli bir uçakla yanyana foto?raflamanyz. Ölçekler arasyndaki farky az çok görebilmek adyna güzel olur. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Bence de gayet ba?aryly, elinize sa?lyk. Gölgeler de ölçe?e göre gayet olmu?. Geçen sene ayny uça?y yapyyordum, bunu görünce aklyma getirdiniz :) Benimki artyk bahara anca :P
|
|
![]() |
|
The_King
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine sa?lyk Ça?yn. Nefis olmu?..
|
|
![]() |
|
caanbash
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() |
Yorumlarynyza te?ekkür ederim, be?enmenize sevindim. Rahmi Bey, e?er direk bu kiti yapyyorsanyz birkaç uyum sorunu dy?ynda çok keyifli bir kit. Ceki, çok haklysyn, söyledi?in resmi çektim, elimde bitmi? bir 48 ölçek yok, onun için parçalary bantla bir araya getirilmi? bir fw-190 kullanyyorum, amacym yalnyzca ölçe?i hissettirmek çünkü, buyurun:
![]() Bu arada bu da kokpitten bir ayrynty, oradaki metal çubuk bir toplu i?nedir: ![]() Tekrar te?ekkürler. Ça?yn |
|
"Hayatta en çok keyif alynan olay, birinin size 'yapamazsyn' dedi?i ?eyi yapmaktyr"
Walter Bagehot |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk, çok ba?aryly olmu?.
|
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Referans resmi için te?ekkürler. Böyle bakynca yapylan i?i bir kez daha taktir ettim, ve imrendim. Gerçi bu 1/144 ölçek konusundaki ilk ve en büyük ?oku Müze yary?masynda Jolly Roger arkada?ymyzyn minileriyle ya?amy?tym. Konu açylmy?ken de o güzel çaly?malara de?inmeden geçemedim.
Anla?yldy yakyn zamanda bir 1/144 de benden gelecek. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
caanbash
![]() ![]() ![]() |
Zaten Jolly Roger ile birlikte katyldy?ymyz biir etkinlik için yaptym modeli :)
144=Yalym :) Selamlar |
|
Walter Bagehot |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |