![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/12/2006 Saat 21:36 |
Selam..Baktym P-40 bitti,Ceyhan'a arabayla giderken kyz arkada?ymyn bana hediye olarak aldy?y Academy P-47D 'yi de götürdüm;tabi beraberinde de boya,komp. ve eduard'tan zoom seti..
Dilerim admin adym adym koymamy? olmamy mazur görür,zira ?irketin IT departmany photobucket gibi siteleri blocklamy?ty.. :-( kutumuz bu; ![]() Decal olarak kyzylderili ?efini yapmayy dü?ünüyorum.. ![]() |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Eduard'yn zoom seti.
![]() ![]() Düzenleyen FIREMAN - 27/12/2006 Saat 21:39 |
|
|
|
![]() |
|
FIREMAN
![]() ![]() ![]() |
Makineli tüfekler..kapa?y açyk yapmayy dü?ünüyorum..
![]() ![]() Düzenleyen FIREMAN - 27/12/2006 Saat 21:44 |
|
|
|
![]() |
|
FIREMAN
![]() ![]() ![]() |
Maalsef cok ugrastym ama oda da benim külüstür nikon yakyndan adam gibi çekmiyor kemeri ve koltu?u :(
![]() Düzenleyen FIREMAN - 27/12/2006 Saat 21:52 |
|
|
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Zafercim Ellerine sa?lyk kolay gelsin çok güzel bir model olaca?a benziyor, Kolay gelsin...
|
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
co?tunuz zafer bey bu aralar:D
koaly gelsin zafer abi.metal finish allah kolaylyk versin... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: FIREMAN
Maalsef cok ugrastym ama oda da benim külüstür nikon yakyndan adam gibi çekmiyor kemeri ve koltu?u :( DSLR de?il galiba. |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Kit'in kalitesi nasil? Oturma sorunlari var mi? Fotograflarda kanat/govde birlesim yerinde buyuk bir bosluk gozukuyor. |
|
![]() |
|
sezer
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
zafer bey özendirdiniz bizi yine.....
|
|
![]() |
|
FIREMAN
![]() ![]() ![]() |
son durum budur..Kanat alty istasyonlary PE destekleri ve ni?angah yapyldy..sanyrym yaryn camy kapar primeri basarym..
![]() Düzenleyen FIREMAN - 28/12/2006 Saat 22:45 |
|
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Gövdenin ön tarafynda ve cowlingde daha macun i?i var gibi.
|
|
![]() |
|
FIREMAN
![]() ![]() ![]() |
Evet Ydris Bey var..Devam edicez :)
Ylginize t?k.. |
|
|
|
![]() |
|
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() |
Zafer karde?im güzel gidiyor, senin sayende bizde maket yapma hevesimiz canlanyyor, academy P-47 güzel maket ama senin elinden çykynca daha da güzel olacak
|
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
FIREMAN
![]() ![]() ![]() |
Son durum bu..
Bu ak?am parlak vernik ve decal olayyny halletmeyi dü?ünüyorum.. ![]() Düzenleyen FIREMAN - 30/12/2006 Saat 19:46 |
|
|
|
![]() |
|
jet x
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Takdir etmemek elde de?il bu ne hyz böyle ,gerçekten güzel gözüküyor
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |