![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21/12/2006 Saat 11:17 |
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Bunu indirmeyi ba?ardyysanyz e?er rica etsem nasyl yapty?ynyzy da anlatabilir misiniz Cem bey?depositfiles habire alakasyz yerler açyyor veyahut ben beceremiyorum.Üyelik mi gerekiyor acaba??
Düzenleyen HYAMAN - 21/12/2006 Saat 12:08 |
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba,
download'a tykladyktan sonra açylan sayfada free sütunun altyndaki download'a tyklayyn.yeni bir pencere açylacak burada genelde bir geri sayym oluyor,ardynda pencerenin sa? alttarafynda iki link çykyyor (rapidshare, mooload v.b.)bunlardan birini seçip tyklayyn. seçti?iniz linke göre gene bir pencere açylacak orda da download'a tyklady?ynyzda dosyayy indirirsiniz. biraz kary?yk gibi ama bir kez yaptykdan sonra ordaki tüm kitaplary indirmek isteyebilirsiniz. iyi günler... |
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler açyklama için.
|
|
![]() |
|
cemdogut
![]() ![]() ![]() |
?ifreden bahsetmeyi unutmu?um,gerçi fark etmi?inizdir ama genede bahsedeyim.
indirdi?iniz dosya .rar uzantyly ve açarken ?ifreyi istiyor, ?ifre megamag iyi günler... |
|
![]() |
|
ejdersozen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
![]() ![]() ![]() |
Evet süper. Te?ekkürler.
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
![]() |
|
Terminatör
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Bende indirdim harika te???. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
çok te?ekkürler üstad.
|
|
![]() |
|
cemdogut
![]() ![]() ![]() |
merhaba,rica ederim site payla?mak için nede olsa.
bu iki kitabyda tavsiye ederim. http://www.myallbooks.com/index.php?name=News&file=article&sid=513 http://www.myallbooks.com/index.php?name=News&file=article&sid=507 |
|
![]() |
|
Nahit
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
bende indirdim çok te?ekkürler
|
|
![]() |
|
sniper
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
![]() ![]() ![]() |
Referans sayylabilecek kitaplary arayan arkada?lar bu adresten de istedi?iniz e-book lary bulup indirebilirsiniz.
http://www.betah.co.il/BooksCatalog.aspx?category=Aviation |
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
dosyayy indirdim ama ?ifre istiyor açmak için ?ifreyi nereden bulucaz acaba yardymcy olurmusunuz...
|
|
![]() |
|
HYAMAN
![]() ![]() ![]() |
?ifre:megamag
|
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
çok te?ekkür ederim yardymlarynyz için bol modelli günler diliyorum..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |