![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16/12/2006 Saat 00:30 |
![]() almayy dü?ünüyorum,kiti yapan duyan eden var mydyr? içinde çok basaryly gorunmese de THKv dekalleri de var. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Ytaleriye benziyor.
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
yani???
|
|
![]() |
|
Nahit
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
benziyor de?il italeri zaten tamiyanyn son dönemde 72 kit yapmaktansa paketleyip satmayy uygun buldu?u kitlerden biri dy?a detay içindeki türk decalleri yanly? kanopileri hataly ama hasegawa fujimi yada rewel bulunmayan durumlarda yapylabilir. bu arada rewel de bu kiti kutulayyp piyasa sürmü?tü gerçi hala varmy bilmiyorum ama rewel alacaklar dikkatli olsun derim
|
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.1999.co.jp/asp/GoodsDetails_e.asp?Bno=&Typ1_c=102&Typ2_c=105&Typ3_c=948&SPage=4&SC=73&SN=Airplanes+and+Helicopters+1%2F72%28Tamiya+War+Birds%29&It_c=10001539&andor=0&scope=0&scope2=0&thumb=1&sortID=1&urikire=1&sort_sort=0&ItKey=&app_url=shop_right_e.asp
Bu adreste bu kitin detayly kutu içi resimleri mevcut. Kit söylendi?i gibi Italerinin. Malesef Bayra?ymyz ve Forslar yanly? basylmy?. Düzenleyen volkan - 16/12/2006 Saat 22:17 |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
ben de biraz baktym da ,revell f-4 en iyisi sanyrym.
yardymlar için tesekkurler |
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Bence de. Elimdeki F-4'lerden en iyisi Revell'in 4615 nolu F-4'ü. Tavsiye ederim. Fiyaty da çok de?il.
|
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
abi direkten döndün kafayy yicektin bayraklary falan görünce:)
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
tam hatyrlamyyorum ancak italerinin içinden çykan ülke tanytmalary üretici firmanyn demo uçu?u için hazyrlamy? oldu?u ülke tanytma i?aretleri olabilir.
yunanlylaryn da ayny ?ekilde mavi renklere boyanmy? tanytma i?aretleri var. saygylarymla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Revell alyrken dikkat edin, eski F-4F kiti de Italeri, ayny kit, F-4E,F ve G çykyyordu yanly? hatyrlamyyorsam. Dy?a detaydyr, fena da de?ildir, tabii yeni Revell(görmedim) daha iyi olmay.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
EmrahR
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: volkan
Elimdeki F-4'lerden en iyisi Revell'in 4615 nolu F-4'ü. Tavsiye ederim. Fiyaty da çok de?il. Benim de son aldy?ym maket bu. Kutu resmini ve çykartma setini de ekleyelim: ![]() ![]() Düzenleyen EmrahR - 19/12/2006 Saat 18:19 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |