![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/12/2006 Saat 04:54 |
Yary?manyn ilk siftahy benden olsun dedim.Görmü? oldu?unuz kiti yapmaya çaly?aca?ym.Kral taygyr boya i?kencesinden sonra hem terapi hem e?lence (yary?ma netekim) amaçly iyi gelecek diye ümit ediyorum.
Zaten ayny kiti Aircraft sitesinde bir abi yapmy? ve kit için yorumda bulunmu?.Yorumlaryna katylmamak elde de?il. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EmrahR
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel bir maket, montajda hiç sorun ya?atmayacak, plastik kalitesi gayet iyi. Ben de montajyny yapmy?tym ancak sprey boya ile maketi katletmi?tim. En iyi ?ekilde bitirmenizi ve yary?mada ?ans getirmesini ümit ederim, kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Burak, metalik mi yapacaksyn (Amerikan) yoksa olive drab mi (Yngiliz)?
Bende de var bundan, hallendim ?imdi senden görünce. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Evet, kutu kapa?yndaki gibi metalik Amerikan yapmayy dü?ünüyorum.
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Kokpiti toparladym.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Bu da hafif ya?ly boya yykama ve silver drybrush sonrasy.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Montajy biraz kastyrdy niyeyse.Metali?ini attym.
Yaryn üzerine sealer atar ardyndan di?er boyalaryny atarym. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Olay metalik boya olunca bazy yerlerdeki tesviye göze batar oldu.Dün bunlarla u?ra?yp rötü? boyasyny hallettim.
Az öncede sealeryny attym.Birazdan gövde üzeri ye?il ve kyrmyzysyny atarym. ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Sealeryn kurumasynyn ardyndan ye?il olacak kysymlary maskeledim.
![]() Boyama fasly sonrasy.Arada pallerin uç sarysyny da boyadym. ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Ye?ilden sonra kyrmyzy boyanacak yerleri maskeledim.Yatay ve dikey kanatta kyrmyzylar dekal olarak kitten çykyyor.Ancak arada renk farky olmasyn diye oralary da maskeledim.
![]() Kyrmyzy gördükten sonraki hali. ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Burak, metalik olarak hangi boyayy kullandyn?
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Molak, 111 T Silver .
|
|
![]() |
|
lombak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 84 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk çok güzel olmu?,umarym bende birgün bu kadar temiz maketler toplayabilirim...
|
|
![]() |
|
mk_ozkir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 296 |
![]() ![]() ![]() |
macun istiyor mu?
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: mk_ozkir
macun istiyor mu? Gövde ve kanat birle?im yerleri eser miktarda gerektirdi.Çok göz korkutacak derecede de?il. Dissolved Putty kullanarak çabucak hallettim. |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |