![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
:)
|
|
![]() |
|
Kurey
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2005 Konum: Karabük Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Bu sitede boyalarıra var örnekte , iyiymiş..Akşamdan beri uğraşıyorum
![]() http://www.racingz.com/content/view/101/41/ Düzenleyen Kurey |
|
![]() |
|
Kurey
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2005 Konum: Karabük Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Maketi aldım..
![]() Yanlız tekerlekleri çıkardım ve bu ilk AFV yapışım olduğundan 'zaten bundan öncede bir uçak yapmıştım okadar ;) ' şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.. Bu teker parçalarını birbirlerine yapıştıracakmıyız ve aralarına koyduğum ufak silindirleride yapıştıracazmı..Lütfen yardım edin..Öyle kaldım.Sonra ana gövdeyi filen hep boyayacazmı? ![]() Düzenleyen Kurey |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
bir afv ci daha aramıza katıldı yuppiiii. :)
kolay gelsin. yol tekerlerinin iki yarımını önce yapıştırıcı sürmeden monte edin yani dryfit yapın. büyük ihtimalle parçalardan birinde çıkıntı, diğer parçada bu çıkıntıya tekabül eden yerde bir girinti olacaktır.( erkek- dişi olayı) parçaların tam oturduğunu gördükten sonra parçaları ayırıp yapım klavuzunda bu iki parça arasındaki boşluğa gelecek siyah yumuşak plastikten olan parçayı yerleştirin.(yapıştırıcı sürmeyin) teker parçalarını tekrar biraraya getirip biraz sıkı bi şekilde tutun ve birleşim hattına yapıştırıcıyı sürüp bir süre tekeri elinizde tutmaya devam edin. ( ben bu aşamada tamiyanın yeşil kapaklı yapıştırıcısını kullanıyorum ama bu yapıştırıcı daha akışkan olduğundan yapıştırma sırasında tekerin iki yarımı birbirinden biraz uzaklaşırsa o zaman yapıştırıcı içte kalan siyah parçaya ulaşıp tekerin dönmesini engeller. aslında model bittikten sonra tekerlerin zaten dönmesine gerek olmadığından bu durum çok ta sakıncalı değil.) tekrar kolay gelsin, iyi modeller. |
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ya arkadaşlar bu paletler tekerlere değmiyor , normalmi? yapışmalıysa nasıl yapıştırabilirim? Düzenleyen Kurey |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Vinil materyalden olan paletlerde, normal..Üstten bastirarak, temas eden yerleri (tabi gercek aracta oldugu sekilde ) bir iki damla Japon yapistiricisi ile sabitleyebilirsiniz..
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |