![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Kurey
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2005 Konum: Karabük Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/11/2006 Saat 10:13 |
Arkadaşlar ben bir ara uçak yapayım demiştim ama pek birşeye benzememişti ve uzun bir aradan sonra 2.kez maket yapayım dedim bunuda AFV olmasını istedim.Gerçi nasıl yapacağım bilemiyorum ama uğraşacağım.Yanılız sizce bu kit nasıl, veya daha uygun bir kit hangisi olabilir.Biraz kolay olmasını istiyorum.Hem boyaları bile belli değil.Boyalarıyla birlikte satılan bir ürün bulamadım.. Bu kitin boyalarını biliyorsanız lütfen söyleyin.. Kit ; TAMİYA - T35108 1/35 RUSSIAN T-62 A TANK
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Bu linkte Color yazan kısımda 2. resimde renk kodları verilmiş.Tamiyanın verdiği renk ne derece doğrudur bilemem....
|
|
![]() |
|
Kurey
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2005 Konum: Karabük Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
bulamıyorum ya , uyuz oldum. Orada 155 ve 329 yazıyor bende arattım
http://www.hobbytime.com.tr/web/index.asp?ID=18&TID=129 http://www.hobbytime.com.tr/web/index.asp?ID=18&TID=129 biri siyah, biri sarı. hem tamiya da değil. |
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Kurey
bulamıyorum ya , uyuz oldum. Orada 155 ve 329 yazıyor bende arattım http://www.hobbytime.com.tr/web/index.asp?ID=18&TID=129 http://www.hobbytime.com.tr/web/index.asp?ID=18&TID=129 biri siyah, biri sarı. hem tamiya da değil. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Aracı Rus olarak modelleyecek ve düz yeşil yapacaksanız işiniz çok zor değil. Rusların yeşili çok standart değil ve zaten yamuk olan yeşiller arazi koşulları ve hava şartlarına göre inanılmaz ton değişikliklerine uğrayabiliyor. Herhangi bir renk araştırıp uğraşmaktansa, internetten referans resimleri toplayın. Genel bir ton hakkında fikir edinin ve bulabildiğiniz boyaları bu tonla karşılaştırıp kullanın. Bunun haricinde mat siyah eğer elinizde yoksa, kesin lazım olur. Bir de bu tank için konuşursak, eğer topun termal kılıfı varsa (T-55 ve T-72lerde var bunda da vardır herhalde) onun için haki veya kirli kahverengi gibi bir renk lazım olabilir, orası tankın genelinden farklı bir renkte oluyor. Termal kılıf dediğim zımbırtı (aslında termal kılıf bile olmayabilir dilerim doğru söylemişimdir), top namlusunun tank tarafındaki bitişinde, namlunun tarete birleşim yerinin etrafını saran kumaşımsı nesne. Bakınız örnek tank: ![]() Namlunun bitişine dikkat, orası açık kahve gibi rengi farklı. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Humbrol'un 114 nolu boyasıda Russian Green diye geçer.Bilginize..
|
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
resim gözükmüyorki
|
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
Bu resimlerde farklı farklı? ama bence yeşil daha güzel ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Kurey |
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
ya size birşey soracam.Hobici.com bende çıkmıyor sizde çıkıyormu? orada boyalarınıda yazıyordu..Hobici.com çıkmadığından Hobbytime'den bakıyorum..
|
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
http://www.hobbylinc.com/htm/tam/tam35108.htm sayfasında buldum..Yanlız burda çok gözükmüyormu?
Requires Assembly Cement Paint: Matt Black, Dark Green, Matt Flesh, Matt Black, Metallic Gray, German Gray, Red Brown, Black, Gun Metal, Dark Yellow, Khaki Brushes Sprue Cutter Modeling Knife Tweezers Pin Vise Screwdriver Pliers File or Emery Board Water for Decals Adult Supervision |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Termal kılıf dediğim zımbırtı (aslında termal kılıf bile olmayabilir dilerim doğru söylemişimdir), top namlusunun tank tarafındaki bitişinde, namlunun tarete birleşim yerinin etrafını saran kumaşımsı nesne. Bakınız örnek tank: ![]() Namlunun bitişine dikkat, orası açık kahve gibi rengi farklı. O termal kılıf değil,sadece kumaş :). |
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
;) bak bu iyiydi abi
sence ne yapmalıyım bu renklerin hepsini almalımıyım? |
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
gerçi ben www.modelizmo.com ' dan yeni bir model bakıyordum..
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.hobbylinc.com/htm/tam/tam35108.htm sayfasında buldum..Yanlız burda çok gözükmüyormu? Requires Assembly Cement Paint: Matt Black, Dark Green, Matt Flesh, Matt Black, Metallic Gray, German Gray, Red Brown, Black, Gun Metal, Dark Yellow, Khaki Brushes Sprue Cutter Modeling Knife Tweezers Pin Vise Screwdriver Pliers File or Emery Board Water for Decals Adult Supervision Yapıştırıcı Boya Fırça Yan keski Maket bıçağı Cımbız Tornavida Pense Eğe-törpü-zımpara Su Ebeveyn gözetimi &nbs p; Bence hepsi gerekmez. |
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
;) tamam peki ya maket o gerekirmi? ;)
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
İlerde maket yapmaya devam edecekseniz almanızda bir sakınca yok.
Fırça kullanıyorsanız enamel tercih edin. |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
;) tamam peki ya maket o gerekirmi? ;) Nası yani? |
|
![]() |
|
Kurey
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: İdris
http://www.hobbylinc.com/htm/tam/tam35108.htm sayfasında buldum..Yanlız burda çok gözükmüyormu? Requires Assembly Cement Paint: Matt Black, Dark Green, Matt Flesh, Matt Black, Metallic Gray, German Gray, Red Brown, Black, Gun Metal, Dark Yellow, Khaki Brushes Sprue Cutter Modeling Knife Tweezers Pin Vise Screwdriver Pliers File or Emery Board Water for Decals Adult Supervision Yapıştırıcı Boya Fırça Yan keski Maket bıçağı Cımbız Tornavida Pense Eğe-törpü-zımpara Su Ebeveyn gözetimi &nbs p; Bence hepsi gerekmez. bence hepsi gerekmez diyince bende espri olsun demiştim .umarım yanlış anladınız..Kötü bir niyetim yoktu. |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |