![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
EmrahR
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20/09/2006 Saat 07:41 |
Merhabalar;
6 yıl sonra yaptığım ilk maketim 1:72 Fokker DR1 (Revell) bitmek üzere :) Şu anda fırçamı elime alıp gövdeyi boyamaya koyulacağım :) WWI uçağı olunca ve de 1:72 olunca kit epey küçük ve sorunsuz :) bazı bölgeler için büyüteç kullanmak gerekiyor :) umarım kazasız belasız bu işi bitirir 1:72 P47D-30'a başlarım, fotoğrafları yakında ekleyeceğim :) Reeeed Barooonnn uçuşa hazırlanıyor :D Düzenleyen EmrahR |
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
hadi hadi çerezleri geç, 1/28 fokker a gel :P
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
1/72 biraz küçük değil mi ya valla helal olsun ben o kadar küçüğünü yaparken (sopwith camel idi) her yerine uhu bulaşmıştı vallahi helal olsun fotoğraflarını merakla bekliyorum
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
1/28 fokker da süper yani ortamda rekabet kokusu alıyorum :)
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Blackbird
1/28 fokker da süper yani ortamda rekabet kokusu alıyorum :) Yok ya ben 1/28 e girmem, daha doğrusu 1/32 den öteye gitmem ölçek karışıklığı olmasın :P Emrah arkadaşımız almışta 1/28 ini geçen gün söylemişti ona takılıyom, 72 likle antreman yapıyor :P |
|
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Şşş arkadaşlar. Bakın "çerez" merez...Ayıp oluyor...Alınıyorum....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
çerez .....???????????
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Çerez...
Küçük ölçek çerez değildir... Bunu da herhalde kibrit kutusundan maket tank çıkartıp, onun o incik detayıyla uğraşan Yalım bilir. Bence de dikkat etmek lazım. Yeni seri 1/48 Tamiya WW2 uçağı çerezdir, 1/72 Airfix küçük olmasına rağmen çerez değildir. Olaya bu boyuttan yaklaşan jolly uyarmak gereği duyuyor. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
kafam karıştı :)
|
|
![]() |
|
shaw
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Şşş arkadaşlar. Bakın "çerez" merez...Ayıp oluyor...Alınıyorum.... Yok abicim, alınganlık yapmaya gerek yok :)Emrah abi geçen gün msn de söylemişti 1/28 ve 1/72 fokker aldım diye, ( o zamanlar msn imde arıza yoktu error code:81000314)72 liğiyle antreman yapcam diye geyik dönmüştü, ondan Emrah abiye takıldım. Yoksa "çerez" lik ölçekle belirenmez bilirim :) |
|
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Delirtmeyin beni oturup Fin D.VIIsi yaparım 72 ölçek...:}
Ahan da |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
shaw
![]() ![]() ![]() |
pek te güzelmiş finli fokker yahuu :D |
|
|
|
![]() |
|
EmrahR
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
![]() ![]() ![]() |
Bir süre önce bitmişti, bolca hatası var, yıllar sonra ilk model olduğu için çok güzel olacağını da düşünmemiştim zaten. Bir ara tellerini de çekeceğim.
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen EmrahR |
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
çok klas olmuş da :D...Biraz eskitme ister gibi
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Ne eskitmesi ister Ozan?:] Bez üzerinde ne eskitmesi olmasını istersin?:} Elinize sağlık güzel olmuş ancak biraz parlak değil mi sizce de? Malum arkadaş bez kaplama gövde. Bir de biryerlerinde beyaz şeritleri vardı sanki bu uçağın? Ellerinize sağlık tekrar.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Ne eskitmesi ister Ozan?:] Bez üzerinde ne eskitmesi olmasını istersin?:} bez eskitmesi olmasın?;) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sağlık.ilk model için iyi olmuş bence.eskitme konusunda ustalar daha iyi yanıtlar verecektir ama biraz drybrush uygulaması yapılırsa ve mat vernik atılırsa çok iyi bir model olucağını tahmin ediyorum...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
purdey
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/11/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
ben Roden'in 1/32 Dr1ini herkese şiddetle öneririm bence gezegendeki en iyi fokker DR1. Üstelik 1/32 yani revellin saçma sapan standard dışı ölçeği de değil.
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |