![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13/11/2006 Saat 23:27 |
Arkadaşlarım bu helikopterin 72 ölçekli italeri kalıbı hatalı olduğınu duydum ama tamiyanın kalıpları nasıl sizce alınabilirmi yani gerçek helikopterin kitimi.
|
|
![]() |
|
Cem Doğut
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba,
tamiya'dan da italeri kalıp çıkıyor, hatasını sevabini bilmiyorum ama aynı kit. iyi günler... |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
İki kitte dendiği gibi aynı. Dışa detay olmasına rağmen güzel bir kittir, ben bir zamanlar yapmıştım. Yanlız bir hatası olmaması lazım. Size hata olarak söylenen şey ne?
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Bende Tamiya var.Dışa detaylarını adamın gözüne sokuyor,ama hatası yok!Kokpit zayıf.
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Banada bir genç söyledi şüpheye girdim ondan sizlerle istişare etmek istedim.Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |