![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/11/2006 Saat 19:40 |
Academy firmasinin cikarttigi Bf109 G-14. Savasin son zamanlarinda ucmus unlu aslardan Eric Hartmann'in ucagi
kitin dekalleri cok basarisiz.. sadece burunu ve kuyruktaki sari bandi maskeleyip boyadim.. keske butun ana dekallari boya atarak yapsaydim.. birdahaki sefere biraz daha urasip daha iyi bir sonuc almaya calisicam taze bitti.. Yalim ile aeroscale in ortak projesine katilicaz. Ondanda bir adet La 7 geliyor.. sevgiler.. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen nezih |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
elbe1
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/05/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 149 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize saglik...:)
Revell'in 1:72'sini gordunuz mu? O academy'den daha iyi bir kit gibi geldi bana... iyi modeller. |
|
elbe 1
"Sarı 14, ordaydı..." |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Tessekkurler.. evet revelin kiti kesinlikle daha detayli.. birde italeri kalip F modelini inceledim.. oda gayet basarili bir kalip..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Kaçıııın Nezih saldırıya geçtiii....
Biliyordum böyle birşey olacağını...Fırtınada önceki sessizlik.Ne zaman yaptın Kardeş sen bunları? Ellerine Sağlık olsun... Kolay gele... |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
:) acisini cikariyorum abi yapamadigim zamanlarin.. tesekkur ederim.. daha asil zirhlilari bekletiyorum malum PANZER ROLLEN IN AFRIKA VORRR!!
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Galeri'de Ufuk'un yaptığı aynı uçağın(yanılmıyorsam) 1/48'i var. Kanopiye bir dikkat et bence:} Eline sağlık canım kardeşim. Buna cevap gelecek merak etme. Haftasonu İtrixus'un takasına bir uğrayayım....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Panzerace
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 21:21 |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Galeri'de Ufuk'un yaptığı aynı uçağın(yanılmıyorsam) 1/48'i var. Kanopiye bir dikkat et bence:} Eline sağlık canım kardeşim. Buna cevap gelecek merak etme. Haftasonu İtrixus'un takasına bir uğrayayım.... Uşağum haçan celmuşken alikopterini al, tayyaremi getür daaa! Nezih ortalarda gözükmese de gizliden gizliye çalışıyordu, onları döküyor şimdi ortaya :) Ellerine sağlık kardeşim ama sanki bu senin standartının altında olmuş, yenilerini bekliyoruz. Tabii 32 Dauntless görünce ve detaya girince garibim 72 ölçeği "Amaaan" diye sallladın değil mi, itiraf et! Ellerinden öperim, ben de bir gün inşallah öğrenirim tayyare etmeyi. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Sagol Burakcım katılıyorum academy 72 serisi gayet basarılı temiz toplanıyor.. Emrecim haklısın biraz aceleye geldi sanırım.. eskitmede, boyamada ve dakallerde tekrar bi elden geçmesi lazım.. elden geçmiş halini hep beraber inceleriz.. sevgiler..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Nezih bu ne hız yaw. Bende aynı tayyareyi topluyorum 32 olacak. Kanopi boyama bendeki planda daha farklı. Koyu renk yani. Yanyana koyarız artık bitince.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
:) Tamam Ercan abicim bence süper fikir.. yanyana gelince çok keyifli görünücekler :) sevgiler..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
revellin 72 bf 109 unu şiddetle tavsiye ederim..modelinizde çok hoş olmuş ellerinize sağlık..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |