![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Uzun bir aradan sonra.. torna tesviye sonrasi klasik gece
avcasi paterni olan RLM 76 uzerine RLM 75 varyasyonunu mottle olarak uyguladim ![]() ![]() Düzenleyen nezih |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
yahu bu ecnebiler nede güzel makinalar yapmışlar...Eline sağlık hocam maşallah iyiye gidiyor.
Düzenleyen akhilleus |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Tessekurler maket bitti bir turlu cekip basamadim resimleri.. :( eve gidemiyorum ki :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ben gördüm bitmişini, çekip koyma da sinirimizi bozma canım.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
Tessekurler maket bitti bir turlu cekip basamadim resimleri.. :( eve gidemiyorum ki :) Gece Hayatı yorar seni:) Nezih'im güzel gözüküyor.Uğra evede bas bitmiş Fotoları...Bu arada o Kamu beneklerinide bitirene kadar ben kafayı yerdim herhalde:) Kolay gele... |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Umit abi saol insllah gittcem eve bu aksam umarim hallederim bi aksilik cimassa..ayrica o kamoyu yapmadan once "uff nasil yapicam" diyordum ama, yaparken cok keyif aldim, bi seferde tik tik yapiverdim gerekli ayarlari brush yaptiktan sonra sadece tetige basmak kaliyor.. alman kamuflajlari cok keyifli..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
İste cektim resimleri dun gece saat 2 de
antenleri Yalim gitar telinden yap dedi ince E telinden bence iyi sonuc veriyor ancak elektriklenmeye care bulmak lazim keza yapistirmak eziyet oluyor.. bu arada ucagin what if olmasinin yani sira bikac sefer antensiz tammen siyah boyanmis versiyonlarinin gece avcisi olarak ucdugunu okudum neyse mal budur.. :) sevgiler ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Birkac resim daha :)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
elbe1
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/05/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 149 |
![]() ![]() ![]() |
İniş takımları içinde kullanıdığınız RLM 02'ler, hangi marka boya? (Revell 45 olabilir mi?Yada Tamiya XF-2)
|
|
elbe 1
"Sarı 14, ordaydı..." |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Model Master' in RLM 02 si
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık Nezih. Pek şık olmuş(sanki yakından görmemiş gibi niye yazıyorsam).
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Seni ve Mallarını seviyorum Nezih'im.ellerine , gözlerine Sağlık olsun.
(Bu arada Evine hoş geldin:) ) Kolay gele... Düzenleyen heydrich |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Tessekurler Umit abi niyeti kotu olan adamin cok yanlis yerlere cekecegi seyler soluyosunn :D:D hepimize kolay gelsin
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |