![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Blackbird kardeşim......bahsettiğin kiti türkiye piyasasında bulabilirmiyim sence....
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
vardır ya 72'likler kolay bulunur.Sitede dükkanlar bölümünden sana yakın olan bir yere bak.Rahat rahat bulabilirsin.Olmazsa eğer istanbuldur burası ben buradan araştırır sana yardımcı olurum
|
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
E'den C'ye biraz zor döner bence.İtaleri E yaptım.Burun çok farklı.
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Walla blackbird kardeşim yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun...
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
72 olarak Airfix de olması lazım.
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Sanırım buldum kangnamın kitinde bir b modeli var sizce çevrilirmi c modeline
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Merak etme erhan ağabey zor da olsa çevirebiliriz azmin elinden ne kurtulmuş ki seve seve yardımcı olurum sana :D
Düzenleyen Blackbird |
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
blackbird kardeşim istersen msn adresimi vereyim orda rahat bilgilerimizi paylaşalım olurmu
[email protected] |
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
ekledim abi :)
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |