![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/10/2006 Saat 00:39 |
Arkadaşlar mrh. Sizden bir ricada bulunacam.1982 yılı Arjantin hava kuvvetlerine ait olan A-4 skyhawk modeli jetlerin hangi modelleriyle falkland savaşına katılmışlardır ve bu uçağın 72 ölçekli kitini bulabilirmiyim?
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Code error,define: mrh. ?????
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
şey merhaba demek :D
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Code error,define: mrh. ????? GAME OVER :D |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar çok saolun.
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
bakın isterseniz www.airliners.net e bakın...
tam 10 gün önce o kadar güzel bir arjantin a-4 resmi buldum ki ... çok işinize yarar bakmanızı önerir ve başarılar dilerim |
|
![]() |
|
baturavgan
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞLAR BATUR BEYİN VE SİZLERİN SUNMUŞ OLDUĞU A-4C MODELİN İKİ RENKLİ OLANI VAR YEŞİL VE GRİMSİ BİRDE GRİMSİ KOYU KAHVEYE BENZER BİR KAMO RENKLER........ BU RENKLER HUMROLDA VE AKRİLİK RENKLERDE HANGİ numaralar OLABİLİR BUNDADA BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK AMA ÇOK SEVİNECEM.
Düzenleyen oruç reis |
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
Erhan ağabey http://www.modernmodels.com/Humcont.htm sitesi humbrol için her türlü çeşidi var işini göreceğini tahmin ediyorum.
Umarım yardımcı olabildim iyi modeller dilerim :D |
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
tahminimce 196 ve 163 çok yakın tonlar olur
|
|
![]() |
|
oruc bey
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/10/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
blackbird harbi usta insansın çok saolasın..........her zaman kolay gelsin modelciliğin.
|
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
yok abi estağfullah daha 14 yaşım usta olmaya çok var daha :D
Seninde modelciliğin kolay gelsin abicim iyi çalışmalar artık skyhawk ı merakla beklemeye başladık :D |
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim blackbird kardeşim,olsun akıl yaşta değil başta olur derler.İnşallah bide kiti bulabilirsem ne mutlu bana.....bitane var ama malesef 72 ölçekte fujiminin kiti dışarıdan getirtmek istemiyorum.....Arkadaşlarım bana yine yardım edin altarnetif olarak hangi kit a-4c modeline rahat çevirebilirim.
|
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
Eeeeveeeet buldum arjantin a-4 c skyhawk kiti1/144 ölçekte ve resin kit
biraz küçük olabilir ama resindir boyuna göre detaylı da olacaktır.Üstelik decal basma işinden de kurtulmuş olursunuz.Bence buna bir bakın olmazsa size 72 lik bir a-4 c skuyhawk ya da herhangi bir skyhawk bulalım.Yapacağımız modifikasyonları belirleyelim. Ama önce şuna da bir bakın derim.Resin kalitelidir.144 olmasına rağmen fiyatına bakın :D Neyse çok uzattım geveledim ... Düzenleyen Blackbird |
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
siz hangi ölçekte arıyorsunuz kiti?
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Blackbird 1/72 ölçekte yapmak istiyorum. Bundada yardımcı olurmusun bana? Dekal işine gelince pm model mirajdaki dekalleri kullanmak istiyorum. Bazılarınıda mecbur yaptıracam.
|
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
tabi abi ne demek :D
Bak hasegawa nın 72 lik a-4 e/f skyhawk kiti var bu olabilir bunu çevirebilirsin.Sonuçta Hasegawa kalitesidir rahatça da çevirebilirsin c modeline |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |