![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12/10/2006 Saat 06:25 |
1/48 Revell Messerschmitt Bf-110 G-2 R3...Kutudan çıktığı hali yeterince iyi görünüyor. Bakalım yaptıkça aynı fikre sahip olacakmıyım?
Şimdilik kokpit bölgesini topladım. Arka kısmın adı nedir bilmiyorum. Ama yolcu kabini olmadığı kesin ;) ![]() ![]() Düzenleyen Captainairbus |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
ne olacak baba arkadaki telsizci / MG' cının yeri...
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili ve saygılı Kaptan' ım;
Ön taraf size arka taraf bana ait olmak üzere bineriz uçağa, şöyle çilingir sofrasını da kurarız ortaya; manzara seyrede seyrede öğretirsiniz bana ab-ı hayatın tadına varmaya. Efen'im, şimdiden ellerinize sağlık der, sonunu hemmen bekleriz :) Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Muavin için yatak da koymuşlar :)
Vışşşş, yine çılgın bir şey geliyor gibi... Detay seti var mı bunda? Düzeltme: kutudan ne çıktıysaymış, ben resimlere kilitlenince atladım. Ama hala maketi bırakmaya ikna olmadım dur bakalım ne çıkacak... Düzenleyen Emroglan |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Motorları biraz dikkatle ve alıştırıp takarsan neredeyse macunsuz bitirirsin. Bir de sanırım sağ kanat altında detaylar silik onları belirginleştirmen gerekebilir. Bunun dışında bir sorun yaşamadım, yaparken büyük keyif almıştım. Kolay gelsin ;)
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Herhalde sadece bu tayyarede arka taraf önden daha populer(di)...
Rahmi bilgi için teşekkürler... Düzenleyen Captainairbus |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Müthiş detaylar. Ben de merakla bekliyorum.
Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Arka masa Arkut bey için sadece maket yapma yok yok yemek masası olabilir. Keza kendisi çilingir alemlerinde kafası çok iyiyse serçe parmağımın dörte biri kadar içebilmektedir :)
Arkaya ben yok yok tomcat oturursa gör o zaman alemi... Mesela kalkışta 4 saat önce tomcat masayı tutar. Uçuşa bir dakika kala veya uçak pistte koştururken ben olaya dahil olurum :) Buna gaz be abicim... Devammmm... Selamlar, Tolga |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Yaptıracaanız banada şunu sonunda (önceki gazları zor atlattıydım zati), Şu sağı solu yanlış olan kit di mi bu (Erinç el salla); gaz savuşturma adına çamur atma olayına gireyim:)
Zemin daha çok metal eskitmesi ister bence;) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Captainairbus
Herhalde sadece bu tayyarede arka taraf önden daha populer(di)... Vallahi bunu bilmem de G4'lerin Schräge Muzik'lisinde pek popüler olmasa gerek. Sakin sakin arkadaki karanlık gökyüzüne bakarken pilot bir anda ortasında oturduğun iki tane 20mm topu haber vermeden çalıştırma adilini yaparsa çok eylenceli olmayabilir. Abicim oraya beni oturtmayın da kimi oturtursanız oturtun. Ben o yüzeyi görünce o titreşimle uyurum, horlamamı da etrafdaki bütün Müttefik hava ve yer birimleri duyar. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Ahha arkasında yatakhane olan uçak yapma furyası aldı başını gidiyor. :) Bende Beufighter'a 1/48 RAF tellak modeli bulim de, bir fark yaratiyim. :)
Abi, Şaka maka mal nefis görünüyor. Herkes gaza gelmiş vaziyette. Bu hızla gidersek ramazan bayramında, roket takar uçarız. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Sakin sakin arkadaki karanlık gökyüzüne bakarken pilot bir anda ortasında oturduğun iki tane 20mm topu haber vermeden çalıştırma adilini yaparsa çok eylenceli olmayabilir. Abicim oraya beni oturtmayın da kimi oturtursanız oturtun. Ben o yüzeyi görünce o titreşimle uyurum, horlamamı da etrafdaki bütün Müttefik hava ve yer birimleri duyar. Horlama ile ateş sesi birbirine karışır hangisi daha ürkütücü derseniz yanımda horlayan biri derim... İşte son hali. İyice sıfır olsun diye macun-zımparadan sakınmadım. ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
gaza geldim çok pis hemen gidip alıyorum yeter artık tam almıycam derken birisi yapıyor böyle kafayı yiyorum:)
kokpit çok güzel.göstergeler için kalemmi kullanıyoruz nasıl bir kalem?silver marker varmı böyle? kolay gelsin.. |
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Var; metalik her renk var.
İyi ve büyük bir kitabevi / kırtasiyeciden bulunur(Nezih vb gibi; D&R' da rastlamadım hiç) İçinde bilya var; iyice ileri geri çalkalayıp ucunu biraz temiz bir kağıda pompalar gibi bastırıyorsun ve keçe ucuyla istediğin yerde çalışıyorsun. İşin bitince ise kapağını kapatıveriyorsun. Kardeşim selülozikle ıslatılmış pamukla silip kapatıyor daha emin olmak için (keçe uç sertleşmiyormuş.) Bende bronze, gold, copper, silver, chrome, lead, iron ve steel var. özellikle MG, kamyon makası, mermi şeridi filan boyarken büyük yardımı dokunuyor. Markası: Fineart ama başka markalar da var. EDIT : Adedi 10 YTL civarıydı diye hatırlıyorum. Bulabilirsen Tamiya' nın da var ama ben Türkiye' de bulamadım henüz... Düzenleyen Muratti |
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Burak, ben Muratti'ye daha ucuz bir çözüm ile devam ediyorum. Kokpit göstergeleri beyaz akrilik (tüpde satılan) boya. yağlı boya için kullanılan sert ama kılları ince (kedidili diye satılıyor sanırım) bir fırça ile boyayı inceltmeden alıp kuru fırçalama ile uyguluyorum.
Kokpit zemini ise tamiya silver aynı metod ile uygulanmış hali. Akrilik boya kullandığımız maket boyalarına iyi yapışıyor, highlight işlemi için oldukça kullanışlı. |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Ercan Abi kolay gelsin. Valla ne yalan söyleyeyim merak içerisinde ağzım açık bekliyorum nasıl bitecek diye. Gene mükemmel bir model gelecek bir kaç güne kadar..
Saygılarımla |
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Son durum. Boyası atıldı. Sarı renkli kısımlar (önce altına beyaz atıldı) boyandı. Parlak vernik ve dekaller için bekler.
![]() ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Evet, modelsitesi uçak fabrikasına hoş geldiniz...
Hocam o nasıl eskitilir şimdiiiii... Oy oy oy... Ellerine sağlık. foto finiş bekliyoruz. İyi modeller, Tolga |
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |