![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Tayyareler | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
volkanist
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() Konu: Revell 1/32 Sbd-5 PlanıGönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 04:09 |
|
Askere gitmeden önce elime yarı yapılmış olarak geçen 1/32 revell sbd-5 dauntless'i şimdi yapmaya karar verdim. ama planını bulamıyorum. gerçi kiti birleştirirken plana ihtiyaç yok ama kokpit içi ve iniş tajımları, motor vb. renklerini bilmiyorum. ayrıca uçağın kamuflajıda lazım. planını nerden bulabilirim?
|
|
|
ich bin haynın maynın
|
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 05:03 |
|
bende o model var.mail adresi verin,bir kaç gün içinde dijital makine ile sayfaları çekip yollamaya çalışırım.
|
|
|
|
|
volkanist
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 17:47 |
|
mail'im [email protected]
şimdiden teşekkürler ilk 1/32im olacak bu |
|
|
ich bin haynın maynın
|
|
|
|
|
Muratti
Üye
Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 18:13 |
|
Çok rahat ve temiz bir kittir.
Kolay gelsin. Url' ini hatırlamıyorum ama ben nette bulduğum bir hava şovu sitesinden (Osh Kosh idi yanılmıyorsam) bulduğum bir Douglas Dauntless' dan esinlenip boyamıştım. Açık mavi gövde, kokpit önünden motor cowlingine kadar gümüş krom. Uçağın karnı, egzos altlarına kadar light seagrey ve flap araları kırmızı. Çık şeker duruyor. Uğraştıracak tek yeri kanopisi. Pilotun kızağı gayet güzel oturuyor ama arkadaki MG üzerindeki yarım karnopi bir türlü oturmadı. Bozmadan ısıtmak için sıcak su ile yumuşatıp şekillendirmiştim. Ama belki senin kitte tamiz çıkar umarım... Hadi bakalım resim bekliyoruz... |
|
|
|
|
ejdersozen
Üye
Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
![]() Gönderim Zamanı: 10/10/2006 Saat 19:34 |
|
Eğer Accurate Miniatures'in resmi internet sitesine girerseniz o modelin detaylı yapılışını anlatıyor. Çok ayrıntılı üstelik. Aradığınız herşey o sitede var.
www.accurate-miniatures.com |
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
|
|
|
nezih
Üye
Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 06:17 |
|
32 olcek için 2 alternatif var.. revell oldukca yetersiz ve eski matchbox kalıp ancak.. trumpter çıkarttıgı yeni kalıp kitle karşılaştırırsak trumpeter agır bassada iki kitee detay setsiz gayet yavan kalıyor genede.. cunku kokpitinin açık ve net gozuktugu ender uçaklardan.. benim en sevdigim pasifik uçagı diebilrim.. planı tedarik edemezseniz bende de mevcut.. aklınızda bulunsun
kolay gelsin.. Düzenleyen nezih |
|
|
Sweat saves blood!
|
|
|
|
|
hudaverdi
Üye
Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 08:59 |
|
resimleri çektim ve yollamaya çalıştım(mail le resim gönderme konusunda hotmail biraz karışık)gidip gitmediği konusunda lütfen bilgilendirin.
[email protected] |
|
|
|
|
volkanist
Yeni Üye
![]() Gönderim Zamanı: 11/10/2006 Saat 17:41 |
|
teşekkürler elime ulaştı. fotolar iyi çıkmış. tüm yazılar okunaklı
|
|
|
ich bin haynın maynın
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|