![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05/10/2006 Saat 20:22 |
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
çok baba uçak ya şu fw-190 combat flight simulator de az kullanmadım:)
şaka bir yana ileride fw-190 yapmak istiyorum iyi bi referans olabilir (dememe bakmayın pistole yok o kamuflajı nasıl yapacam muammadır) saygılar... |
|
![]() |
|
pascalpati
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
![]() ![]() ![]() |
selamlar, eduard'ın yeni guzelini ve onunla alakalı çok güzel bir inceleme yazısını da buraya eklemek yerinde olur diye düşündüm.
http://kits.kitreview.com/eduard8173reviewbg_1.htm artık hayatta yeni bir hedefim daha var. :) |
|
Ulas Demirdag
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
süper bi kitmiş ya nerden bulabilirim bunu :(
|
|
![]() |
|
pascalpati
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
![]() ![]() ![]() |
hannants da "future release" olarak gözüküyor, oradan takip edilebilir, yeni gelenler listesine girdiğinde de sipariş verilebilir. Eduard'ın kendi sayfasından da şu anda sipariş verilebiliyor sanırım.
|
|
Ulas Demirdag
|
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
internet dışında satın alma imkanım yok sanırım :D
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |