![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/09/2006 Saat 06:05 |
Forumda, galeride çok az sivil uçak var...
Bunu yapalı 1,5 sene oluyor, airbrush'ım bile yoktu o zamanlar:) bunu da çok sevdiğim bi arkadaşıma hediye ettim zaten.. 25 Temmuz 2000'de Charles de Gaulle 26R pistinden kalkıp 3dk sonra düşen Air France 4590'ın anısına... ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Onur |
|
![]() |
|
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
bu faciayı anmamız gerçekten çok güzel bir şey.
sizi yürekten tebrik ediyorum kitiniz de çok güzel olmuş. |
|
![]() |
|
tulgen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 157 |
![]() ![]() ![]() |
Kit Revell/airfix'in ortak kalıbı sanırım? Benim evde yatan kite benziyor. Normalde baskı kalitesi mükemmele yakın olmasına rağmen (kokpit bölgesi dışında) sağ gövdede dış tarafta olan enjeksiyon izleri pencere sırasına denk geldiği için dört noktada kabin pencere detaylarını yok etmiş. Sanırım siz dokunmamışsınız bu soruna. Pencereleri amaktansa geri kalanları kapatıp dekal basmaya karar verdiğim için beklemede benimkisi.
Düzenleyen tulgen |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Bu da benden bir kaç resim.Havacılık tarihinin bu en büyük kazalarından birini unutmamamız gerekiyor bence Saygılar... |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tulgen
Kit Revell/airfiz'in ortak kalıbı sanırım? . Revell 1/144 benimki ![]() |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tulgen
Normalde baskı kalitesi mükemmele yakın olmasına rağmen (kokpit bölgesi dışında) sağ gövdede dış tarafta olan enjeksiyon izleri pencere sırasına denk geldiği için dört noktada kabin pencere detaylarını yok etmiş. Sanırım siz dokunmamışsınız bu soruna. . 1,5 sene önce o izleri yok edecek teknolojiye ve bilgiye sahip değildim:) ben aynı kitten bi tane daha aldım, bu sefer tüm bu sorunları kökünden halledicem merak etme:) |
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş ellerinize sağlık, ee artık 2.sini yapcaksınız hatasız güzel bir model olur,kolay gelsin :)
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
Bu arada sayın Blackbird, gönderdiğiniz 2.resim yanılmıyorsam Air France'ın
inişte pist dışına çıkarak yanan Airbus A340'ı.. Concorde'un kuyruğu öyle değil.. |
|
![]() |
|
tulgen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 157 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Onur
ben aynı kitten bi tane daha aldım, bu sefer tüm bu sorunları kökünden halledicem merak etme:) Kitler aynı. Açıkçası ben de o sorunları halledecek sinir ve sabır olmadığı için nadasa bıraktım kiti. En tembel çözümü yapacağım sanırım: macunla ve dekalle... Teknolojisiz ve bilgisiz hali buysa ikinci kit mükemmel olacak demektir ~:o)))) Düzenleyen tulgen |
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Sanırım uçak boyanmamış,kendi beyaz plastik rengi.Değil mi?
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
Onur
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Keşifçi
Sanırım uçak boyanmamış,kendi beyaz plastik rengi.Değil mi? Revell SM301 var üstünde. Düzenleyen Onur |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |