![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
koala_x
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/06/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/09/2006 Saat 02:44 |
evet ilk maketlerim o kadar facia değildir umarım.. bu 2.uçağım..
![]() |
|
![]() |
|
koala_x
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/06/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
bu 3. uçağım kokpit camları yok elinde uyabilcek olan varmıdır acaba
![]() |
|
![]() |
|
koala_x
![]() ![]() ![]() |
ve 3.maketim ufak olması zorlasada böyle bişi oldu
![]() |
|
![]() |
|
koala_x
![]() ![]() ![]() |
4.maketim SAAB. uçağın ucuna ağırlık koycam die mahfetsemde böyle paketledim.
![]() |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Faciaya benzemiyor bence.Gayet güzel ellerinize sağlık.fırça boyamamı pistole mü?Bu arada şeffaf parçalara biraz dikkat.Kolay gelsin...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
İlk iki uçakta gövde üzerindeki amerikan forslarını ters yapmışsınız.Yıldızın tek tarafı üste bakıyor olmalı.
|
|
![]() |
|
koala_x
![]() ![]() ![]() |
sorma yıldızları decaller yapıştıktan öğrendim öyle olması gerektiğini sökmeye kalktım ama baktım batacak öyle bıraktım
|
|
![]() |
|
koala_x
![]() ![]() ![]() |
Bu arada kamuflaj boyamak için ne yapmam gerek... Kalıp çıkarmak için uygun resimler nerden bulurum... Ve fırçayla becerebilirmiyim acaba...
|
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Bülent bey öncelikle ellerinize sağlık. Modelcilik maket yaptıkça kanzanılan bir tecrübedir ilerde dahada iyi olacaktır ancak acemi vs gibi benzetmeler pekte doğru olmaz. Zaten ustayım diyenlerinde modellerini iyice incelerseniz aynı şekilde birçok görünmeyen hatalar bulabilirsiz.Bu işteki hatalarınız en iyi tecrübelerinizdir.Saygılar....
Düzenleyen desert-rat |
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Üstüne Vernik yapmadıysanız aslında çıkarabilirsiniz.Ucu küt bir fırçayla dekalin üstüne bolca sulayıp dekalin bi kenarından bu fırçayla hafif didiklemeye başlayınca çıkabilir.
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Moral bozacak bir şey yok; ilk denemeler için gayet iyi görünüyorlar.
Referans edinene dek kitin içinden çıkan talimatlara dikkat edin yeter... O ince ileri detaylar sonra gelir... Elinize sağlık ve başarılar dilerim. |
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bu ucakları sanırım idris beyin dükkanında yakından gördüm ve şunu söyleyebilirim özellikle son 2 resimdeki modeller resimdeki hallerinden daha güzel duruyorlardı ellerinize sağlık.
|
|
![]() |
|
koala_x
![]() ![]() ![]() |
yorumlarınız için teşekkürler. fırçayla boyamak bazı noktalarda sıkıntı versede bir süre daha böyle devam edeceğim. tecrübe olması için değişik modeller denemeye çalışıyorum. İşte alttan-üstten monteli kanatlar, saab gibi değişik bi model... Şimdi çift kanatlı uçaklardan denemek istiyorum. Bu konuda ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Benim ilk yaptığım Maketleri görsen...
Bence başlangıç için iyi olmuşlar...Tek İlaç Zaman , herşeyi zamana bırakın ve severek yapın , bakın o zaman neler oluyor.. Kolay gele... Düzenleyen heydrich |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
çevikbir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
![]() ![]() ![]() |
ilk olmalarına göre gayet başarılı ...
birde merak ediyorumda acemilik kıstasları neler? netice de bir hobi ile uğraşıyoruz ve güzel üretken zaman geçirdikten sonra ne olursa olsun her model güzeldir bana göre zira sonuçta EMEK harcanmıştır... eller ve gözler yorulmuştur... ellerinize ve gözlerinize sağlık... |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |