![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
melih abi süper olmuş haydi yarışmada iyi şanslar
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: pilotcuk
İdris bey dediğiniz gibi ters olmuş fakat yinede 1mm den fazla boşluk kalıyor. Bendeki plana baktım. Egzost 5 parça değilse (4 tane var demiştin) 1 mm den fazla boşluk kalıyor olması lazım. Bi gariplik var bu işte. |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
İdris bey 4 parça dememiştim.5 parça demiştim.Bunun yanında dediğiniz gibi yapıştırdım.Doğru olanını yani.o şekilde olduğu zaman 1 mm boşluk kalıyor.
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
maverick99
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Melih hocam öncelikle modelleriniz çok güzel allah bizede o kabiliyeti versin.Bu arada modelde gövde altı paylonları yokmu yoksa banamı öyle geliyor,gövde altı pylonlarda daha bi hoş geliyor bana.Ben pek görmedim Mer adapter lü konfigürasyonda f-15e .Birde Mk-20 rockeye lar benim hatırladığım kadarıyla beyaz renkte oluyor .Saygılar
|
|
Highlander Alfa Scramble go go go
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: pilotcuk
Kityin içinden egzos bölümleri 5 parça verilmiş.Fakat bi parça eksik. Ben "mevcut 5 parçadan biri eksik" olarak algıladım ama "6 olması gerekirken 5 tane vermişler" manası da çıkıyor tabii. Bu durumda "eksiği" nasıl tamamlayabildiğini anladım en nihayet. Eline sağlık. |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: maverick99
Bu arada modelde gövde altı paylonları yokmu yoksa banamı öyle geliyor,gövde altı pylonlarda daha bi hoş geliyor bana.Ben pek görmedim Mer adapter lü konfigürasyonda f-15e . Buradaki uçağın gövde altında yakıt tankı var. Kitten ise 6 adet MER çıkıyor. Forumda daha önce "Paranoyak" isimli arkadaş yine bu maketi full bomba yüküyle bitirmişti. |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Birde Mk-20 rockeye lar benim hatırladığım kadarıyla beyaz renkte oluyor .Saygılar Donanmada beyaz,hava kuvvetlerinde yeşil. |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada modelde gövde altı paylonları yokmu yoksa banamı öyle geliyor,gövde altı pylonlarda daha bi hoş geliyor bana.Ben pek görmedim Mer adapter lü konfigürasyonda f-15e Revellin bu modelinde, CFT lere takılan ve operasyonel F-15E lerde kullanılan paylonlardan yok. Onun yerine MER'leri vermişler. Zaten bu kit esasında F-15E prototibi yapmak için uygun. Üzerinde başka eksiklerde var. |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
baris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 211 |
![]() ![]() ![]() |
Sayın oy61 sizin önerebileceğiniz en iyi f-15 E kiti hangisidir acaba?? Academy nin kitinden de malesef bi eğitim filosunun dekalleri çıkmakta.
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
MER opsiyonel olarak takılabilen birşey sonuçta.Amaca uygun bir durumda takılması muhtemel.
Gövdeye bağlı yakıt tanklarının (CFT) üzerinde bulunan paylonlar Airfix ve İtaleride var ama o maketler Revell(Hasegawa) kadar iyi değil. |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Barış bey, 1/72 için tam düzgün bir F-15E modeli yok malesef. Hepsi F-15D'den bozma oldukları için eksik yönleri var. Zaten bence piyasadaki tek düzgün F-15E kitide revell'in 1/48 kiti.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |