![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Ters mi?İnceliycem umarım ters duruyorlardır.
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Melihçim çok iyi gidiyorsun. ELine sağlık ve başarılar dilerim.
Revell' e mail çek belki yedeğin yetişir ? Ben sıkışınca parça nosunu yazıp gönderiyorum; bir oyuncak mağazasının (Maslak Spring Giz Plaza'da yeri) adını veriyorlar önce "distribütörümüz" diyerek ama ısrar edince gönderiyorlar. Son zamanlarda sormuştum ama sonra kovalamadım. Denemeye değer sanıyorum... |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
melih abi süper olmuş
eksik parça hakikaten çok sakat bi şey :s umarım bi yolunu bulursun |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Artık çok geç.Yarışmaya son 2 gün benim için...
|
|
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Hadi yaa...
Sen evvelallah sratch de halledersin. Sana güveniyor ve başarılı sonucunun müjdesini bekliyoruz... |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
eyvaaaah ee napacaksın melih abi??ona benzer başka bir nozzle koy diyecem ama......
Düzenleyen Blackbird |
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Melih çok güzel gidiyor.Revell e hiçbir şey söyleme.Egzos parçalarını ters yapıştırmışsın.Onları düzeltip metalizerlerden biriyle bir güzel boyadın mı iş tamamdır.Yarışmada iddialı olduğun kesin.Rakiplerini de görmek lazım.Başarılar.....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
abi anladım tabi ki o üsteki parçalar alta gelecekti
tamam tama çözüldü olay.Bu gece bitiririm ben bunu... |
|
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: pilotcuk
abi anladım tabi ki o üsteki parçalar alta gelecekti tamam tama çözüldü olay.Bu gece bitiririm ben bunu... Dedim sana acele etme f-15 için :) hadi geçmiş olsun. |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
özgür taşkıran
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Paniğe yer yok Melih. Yetiştirirsin sen onu.
|
|
![]() |
|
Blackbird
![]() ![]() ![]() |
ha gayreeet :)
|
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
Veeee son kat mat vernik de atıldı.İniş takımları toplandı egzoslar toplandı.pilonlar bombalar ve tip tankları yapıştırıldı.Şimdi geriye sadece kokpitin siyah kısımlarını boyamak kaldı.Başka hiç bir şey kalmadı.Yarın okuldan gelince onları bitiricem ve ardından.Paketleme işlemi başlıyacak....buyrun bitmiş sayın artık.Son fotolar yarışmaya kadar...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık ;)
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
özgür taşkıran
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Çok şık oldu. Ve olacak. Eline sağlık Melih.
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık Melih. Sorunun çözülmesine sevindim. Bu arada seni çalışkanlığın için de tebrik etmek istiyorum. Üretime tam gaz devam ediyorsun, ayrıca her modelinin de bir öncekinden daha güzel olduğunu düşünüyorum. Jet uçağından anlayan abiler de kendini ne kadar güzel geliştirdiğini teyid ederler diye düşünüyorum.
Hepimize güzel bir örnek oluyorsun, iyi çalışmalar. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Egzost sorununu nasıl çözdün?
|
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Melih güzel olmuş ama pişmiş aşa su katmak gibi olacak.Hava freninin iç kısımlarını referanslardan bir kontrol et istersen.Revell o kısmı hatalı vermiş.Tamamen beyaz olmaması gerekiyor olabilir.Tabi bu aşamadan sonra düzeltilecek bir şey değil o....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum hepinize.İdris bey dediğiniz gibi ters olmuş fakat yinede 1mm den fazla boşluk kalıyor.Bunun yanında nesimi abi bu saatten sonra düzeltilcek bir şey yok.Maske çekemem artık modelin üstüne dekaller yapıştı çünkü.
|
|
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |