![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
çevikbir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel oluyor kolygelsin...
bu arada kitin kalitesi nasıl? |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
![]() |
|
311Tomcat
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
![]() ![]() ![]() |
Bu maketin 1/32'si yok mu?
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Tözbek, adam gazeteci olunca post'u da böyle oluyor.
Çevikbir, kalite dört çarpı dört hasegawa kalitesi. Kokpite meraklıysan koltuklar biraz yavan kalıyor. Onun dışında normal F104 kalıpla aynı kalite (zaten çoğu parça ortak) Tomcat sen bunu 1/32'ye convert edersin :) |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Bugün itibari ile bitmiştir.
![]() ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Diyecek tek şey ellerine sağlık ;)
Ufuk'un uçan versiyonu oluyorsun aman dikkat :) Bir soru panel eskitmelerini pre-shading'le mi yaptın? Nazarlık: kanopilerdeki boya accık açık renk mi kalmış, yoksa fotoğraf hilesi mi? Selamlar, iyi modeller... Tolga |
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Tolga teşekkürler evet pre-sahding yaptım. Renk biraz açık kalmış. İlk fırsatta müdahale edilecektir.
Düzenleyen Captainairbus |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
1 haftada bir tane daha biter di mi:)
Çok acaip olmuş:) yanımda Arkut var o olmamış diyor:) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Son fotoğraflar.
![]() ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Artık bir süre F104 yapmam herhalde. Arkut'a selam et. Öyle milimetre nanometre takmasın öyle şeyleri :)
Düzenleyen Captainairbus |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut kime laf söylediğini bilmiyor mu?
(İntikam ateşi part 45121710224) Selamlar, Tolga |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık Ercan abi.Gerçekten çok güzel olmuş.Bir de bu pre shading de açık gri de sorun yok.Fakat koyu gri yaptığım zaman Shade ler kayboluyor.Bu nasıl önlüyorsunuz?Tekrar ellerinize sağlık....
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Her zamanki gibi çok güzel olmuş. Eline sağlık.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
tracker
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
Ercan,
Bu kadar cabuk yapacagini bilsem o TF-104G'yi hayatta getirmezdim. Bu aksam Tekidag'a gidiyorum. Kahrimdan bir buyuk icerim artik:) Serhat |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Yeni çıkan maket hemen biter mi ? Diye uyarmıştım ama nafile :D Eline sağlık harika olmuş ;)
|
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Ne şahane uçaktır bu kardeşim.Bu arada bu ne hız diyorum ve kutluyorum şahane olmuş bence.Elinize sağlık
Düzenleyen HYAMAN |
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Melih preshading koyu gri altında kaybolmasın diye shadingi oldukça koyu tutup boyarken siyahların aralarını boyuyormuş gibi düşünmek lazım.
Dostlar herkese beğendiğiniz için teşekkür ediyorum. Yeni maket hemen yapılmaz ama dayanamadım elimden kaçtı. Serhat sen yine de fazla içme :) |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |