![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Tayyareler | |
| |
|
| << Önceki Sayfa 2 |
| Yazar | Mesaj |
|
nazilli
Üye
Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() Gönderim Zamanı: 12/09/2006 Saat 19:39 |
|
Özgür Bey, Captainairbus, Sayın Pilotçuk, ve Onurku hepinize teşekkürler devamı gelecek maketlerin. Bir kaç güne Revell 1/72 Super Tomcat bitmiş olacak aslında yarın bitirip foruma koyacaktım ama, kendileri Stuka'ya özendi, biraz burun tarafında problem oluştu.
Sayın Onurku Maket Tamiya FW 190 D9 1/48 ölçek güzel bir maket oturma problemi yok ama duyduğum kadarıyla iniş takımları normalden kısaymış galiba. |
|
|
It is clear to take off!
|
|
|
|
|
idris
Üye
Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() Gönderim Zamanı: 13/09/2006 Saat 09:45 |
|
Orjinalini yazan: nazilli
güzel bir maket oturma problemi yok ama duyduğum kadarıyla iniş takımları normalden kısaymış galiba. Bende öyle biliyordum ama değilmiş. Kanatlarında bi hatası var ama. |
|
|
|
|
nazilli
Üye
Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() Gönderim Zamanı: 13/09/2006 Saat 19:55 |
|
Nasıl bir hata idris abi?
Bu hatayı gidermek için ne yapmak lazım? Bi daha yapmak isterdim bu maketi, güzel uçak dora. Bu hatayı düzeltmek isterim o zaman |
|
|
It is clear to take off!
|
|
|
|
|
Clumsy
Üye
Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() Gönderim Zamanı: 13/09/2006 Saat 20:04 |
|
kanatlarda burundaki makineli tüfenk kombinasyonu hatası olabilir amma ve lakin maketin bir de iniştakımı yuvası hatası var ki o da ayrı bir muammadır.
saygılarımla, |
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
|
|
|
nazilli
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 13/09/2006 Saat 20:29 |
|
Makinalı tüfek konusuna bir şey diyememde, iniş takımlarını düzeltmek şimdilik beni aşar, ama resin olarak bu maket için iniş takımı yuvası varsa belki leride alıp yeniden yapabilirim.
|
|
|
It is clear to take off!
|
|
|
|
|
warrior
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 75 |
![]() Gönderim Zamanı: 14/09/2006 Saat 19:27 |
|
Biraz geç oldu fakat ellerinize salık diyor ve alman makinalarına olan hayranlığınızın gözümden kaçmadığını dile getirmek istiyorum.
|
|
|
|
|
nazilli
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 14/09/2006 Saat 19:53 |
|
Evet alman makinaları güzel, incelemeye de çalışıyroum vaktim oldukça ilginç savaş araçları var mesela mistel gibi. Zaten önümdeki projelerden biride o.
|
|
|
It is clear to take off!
|
|
|
|
| << Önceki Sayfa 2 |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|