![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
warrior
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 75 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12/09/2006 Saat 23:43 |
![]() Havaların serinlemesiyle dün akşam purojelerime başlamaya karar verdim. Düzenleyen warrior |
|
![]() |
|
warrior
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 75 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
warrior
![]() ![]() ![]() |
![]() Gövde kapandığında kokpit detaylarının %60'ı görünmeyecek olsada, kendime engel olamayıp saatlerce uğraşıyorum. Yukarıda borda panelinin son resmini görüyorsunuz. Zira resmini çektikten sonra fotoraf makinasını yerine koymak için arkaya döndüğümde, odada sert bir rüzgar esti. Tekrar masaya dönünce borda panelinin üzerinde durduğu peçeteyle birlikte uçmuş olduğunu farkettim. Boya henüz taze olduğu için halıdaki tüm tozu üzerine toplamıştı, yapılıcak tek şeyi yaptım tinerle yıkadım ve anlayacağınız ''bir operasyon var bu gece'' Düzenleyen warrior |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Model markası ne bu kuşun?
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
warrior
![]() ![]() ![]() |
Model REVELL supermarine spitfire Mk.v Ama kokpit koltuk takımı İTALERİ Mk.vb den alındı.
|
|
![]() |
|
warrior
![]() ![]() ![]() |
![]() Evet sanırım busefer daha iyi oldu, neyse kurtardık. Düzenleyen warrior |
|
![]() |
|
warrior
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
warrior
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Saygılar.......
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
lk yaptığım maketlerden biriydi..en çok da bu modeli severdim..dim diyorum çünkü askerlik dönüşü diğer modellerim de olduğu gibi bununda yerinde yeller esiyordu..hey gidi günler..çalışmanız çok hoş gidiyor..borda paneli için bı kadar uğraşı verdiğiniz için sizi tebrik ediyorum..selamlar saygılar:))
|
|
![]() |
|
warrior
![]() ![]() ![]() |
Jolly Roger bendende saygılar.
phantom80 teşekkürler. Sizi iyi anlıyorum, benimde daha önceden yaptığım 4 modelin yerinde yeller esiyor, hatta bazen model yapmakmı ? yoksa yapılanları korumak mı ?daha zor karar veremiyorum. Düzenleyen warrior |
|
![]() |
|
warrior
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
warrior
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel gidiyor, kokpit ise 72lik pırpır için fazlasıyla detaylı bence :) ellerinize sağlık.
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
warrior
![]() ![]() ![]() |
shaw teşekkür ederim. Şu anda modellerde en tırstığım yani ''kanopi'' aşamasındayım. Eksik bir iki parçanın takılmasıyla eskitme ve kirletme aşamalarını tamamladımmı, dioramaya hazırım demektir.
|
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Cenker çok güzel gidiyor.Sen bizlerden hızlı çıktın.Bakalım sonuç nasıl olacak.
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
VoGi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık. Nasıl bir diorama olacak??
|
|
Bombs Away!!!
|
|
![]() |
|
warrior
![]() ![]() ![]() |
Hepinize teşekkürler. Airfix RAF personel setiyle bir önleme kalkışı canlandırmayı pılanlıyordum. Planlıyordum diyorum çünki, Yapmış olduğum teknik bir hata ile uçağı kaybettim.
Dekal ve eskitmeyi korumak amacı ile boyacıdan almış olduğum ''markası önemli değil'' sentetik siprey verniği çok yakından uygulamak suretiyle Dalgalanma, Akıntı, Küçük yüzeyleri kaplıyan dekallerde bozulmalar meydana gelmesine neden oldum. Ama önemli değil. Zira ders alınarak yapılan hataların, doğruya giden yolda adımları sağlamlaştırdığını düşünüyorum. Not: Bu arada amatörce bir hata olduğunu kabul ediyorum. SAYGILAR.......... |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |