![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/09/2006 Saat 06:14 |
Evet maket çok beklenen Hasegawa 1/48 TF-104G. Makedin temini için S2Tracker Serhat'a teşekkür ediyorum.
F104'ü bitirmenin gazı ile (bkz: revenge of the jets ortak proje) hemen buna başladım. Pazar günü öğleden sonra bunun ile uğraştım ve ilk fotoğraflar. ![]() ![]() Düzenleyen Captainairbus |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin,Ercan bey.Bayağı bir yol almışsınız.
bu arada güzel kite benziyor..... |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Boyama aşamasına gelmiş artık alet;)
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
şu kokpitlerinize hayranım.ölüyorum bitiyorum.THKk mi olacak acaba.Ben olsaydım kesin şimdi zorttirik uçuk bi F-104 bulup uçuk uçuk renkerele boyardım.Ahanda NASA olabilir:D:D:D
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam hadise aşılmış ve de radar scope bile tarar vaziyette... Bi IFF flash vermiyor...
Ellere kollara sağlık... |
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sağlık kokpit detayı harika olmuş.Sonucu şimdiden merak ediyorum.Kolay gelsin...
|
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Ercan sen ne yaptın ? Yeni çıkmış maket hemen yapılır mı ? Bir iki sene paketi açıp açıp hayal kurman gerekirken sen bitirmişsin nerdeyse. Çarpılırsın falan aman deyim :D
Kolay gelsin ;) |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Dostlar teşekkürler diğer yandan dayanamadım yaa. Yoksam 3 sene alınmış F4 hala yapılmayı bekliyor. Sanırım akşama biriki yeni foto ilave olacak.
Birde sorum var Norm 72 boyama planı F104 de farklı TF104de farklımıdır? ![]() Bu da kutudaki boya planı. ![]() Düzenleyen Captainairbus |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Kutudaki boyama planı gibidir diyelim,F-104G ile çok farklı değil,TF-104G paterninde küçük açı farklılıkları var okadar,zaten farkediliyor.Konu renk ise DON COLOR renkleri aynen...
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Sabri kardeş sağol. Ama galiba bu boyama paterninden vazgeçtim. Tayyareyi marineflieger norm 76 ama THK yapmayı planladım.
Bir iki foto son durum hakkında. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Captainairbus |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
özgür taşkıran
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Bende de Japon versiyonu var ama yatıyor 2.80
Kutusunda sevmekle meşgulüm şu aralar. Ellerinize sağlık Ercan Bey çok iyi gidiyor. Bende gaza geliyorum yavaş yavaş. |
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Ercan abi kolay gelsin, hızlışın maşşallah :D
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Ercan abi benden hızlı çıktın vallahi.Bugün Ogün abiyle hesapladıkda bir buçuk ayda 5 maket yapmışım.bu arada hayran kaldım koltuğa + modele kolay gelsin...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
saral100
![]() ![]() ![]() |
Ercan,neredeyse bitecek bu model,Norm76 Marine paterninide çok severim...tam seyirlik bir model olacak.
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Valla süper bir hızla ilerliyorsunuz Ercan Abi. Elinize sağlık uzaklardan ağzım açık seyrediyorum. Bu arada koltuk cuting edge marka mı? O da çok güzel görünüyor. Model de yarına biter diye düşünüyorum...
|
|
![]() |
|
AKINCI03
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
Abi çok güzel hızlısın valla kolay gelsin darısı benim F-4 lerin başına bir türlü hızlanamıyorum hep bişey çıkıyor görüşürüz.
|
|
AIRCRAFT PRODUCTION AND REGENERATION CENTER
|
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Ercüment bir gaza geldim gidiyoruz hayırlısı bakalım. senin F4'leri merakla beklemedeyiz.
Bugün sandalye ile uğraştım biraz.Sandalyeler resin daha evvel aldığım TF-104 conversion setinden boşa çıkmışlardı. Boyandıktan sonra fırlatma halkaları olmadığı için telden yapmaya karar verdim. İşte son fotolar. ![]() ![]() ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
---------- Flaş haber ------------------
Lockheed'ten Türkiye'de çok gizli fabrika AMERİKAN Lockheed Martin şirketi, imalatının tamamlanmasının üzerinden neredeyse 30 yıl geçmesine rağmen İstanbul'da sessiz sedasız yeni bir F-104 Starfighter fabrikası açtığı ortaya çıktı. Bir kaç gün içinde ilk F-104G tipi uçak tamamlanırken pilotların eğitimlerinde kullanılmak üzere iki kişilik TF-104'ün ise ana gövde üretiminin bittiği, boya ve fırlatma koltuklarının takılmasından sonra tecrübe uçuşuna çıkacağı açıklandı. Revell ve Hasegawa adlı Alman ve Japon şirketleriyle ortak çalıştıklarını belirten fabrika Genel Müdürü Ercan Karakaş, modelsitesi mikrofonlarına "Bahçeşehir mevkiinde kurduğumuz fabrika ile istihdama önemli bir katkı sağladık" dedi. Uçakların test uçuşlarının fabrika müdürü Ercan Karakaş tarafından yapılırken ilk uçağın Gökhan Özener isimli şahıs tarafından "Abi beş dakka gezecem inecem" diyerek kaçırıldığı öğrenildi. Özener, ertesi gün güvenlik güçleri tarafından evinin arka tarafındaki garajda kaçırdığı F-104'ün beacon'larını sökerken yakalandı. (Bu hızın onda biri başıma diyorum :) İyi modeller Tolga |
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |