![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09/09/2006 Saat 08:36 |
Yok abi yaa... Bu düzeye asla erişemedikten sonra parama da yazık emeğime de sinirlerime de yaaa... :((
hasta bu adam ! |
|
![]() |
|
özgür taşkıran
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Murat bey,
Bu amcanın çok fazla vakti vardır bence. Takılmayın böyle şeylere. |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Ya kardeşim ne terbiyesizler var şu dünyada.Sen kalk gerçek uçağın kapağını aç orasını burasını aç fotosunu çek model diye yedir gitsin millete.Sonra bi de pohotoshop da ayarla pilotuna eski korseyirinni gösteriyorum diye yuttur gitsin millete ayıppp yahu....
:))))) Murat bey bu adamın sitesi epeyi bir süre önce verilmişti.Bu amca aşmış gerçekten.1/15 lik B-17 corsair gerçekten çok ciddi projeler.1/48 lik B-17 yi yer sorunu ederken bu adam neredeyse 3 misli büyüklüğündekini yapıyor.Takdire şayan bir adam.Ama bence, bana sorarsanız eğer bu kadarı fazla bence.Bu iş bence çok detaya girilmemeli.Zevk için yapılmalı.Bu adam olayı abartmış sadece.modellerine laf yok sakın yanlış anlaşılmasın.Özgür abinin de dediği gibi boş vakti çok olan bir adam bence de.... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Benimde okadar boş vaktim olsa Arian roketi yapar uzaya gönderirdim.(birde bütce)
Şakası biryana amca sıkı modelcidir ve yurtdışındada bu konuda tanınan isimdir.Bulabilirseniz yaptığı diğer modellerede bakın diycem ama bu sefer bu işi temelli bırakırsınız.Hatta onun yaptığı bazı modellerin resimlerini sanada vermiştim Melih senin bilgisayarda vardır. Bu konuda fazla birşeyde söylemek yersiz bence çünki her modelcinin bir tarzı vardır buda onunki sanırım. Örneğin bende her yaptığım modele kendimden ekstra birşeyler eklerim bilirsin Melih, buda o kişinin yaptığı model üstündeki imzası gibi olur. |
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
bilmem mi Ogün abi senin tarzın başka zaten.Ogün abinin deiğinede katılıyorum.Eğer bu adama takılıp kalırsanız ki başka modellerinide görürseniz gerçeğini yap bari dersiniz o derece yani...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |