![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06/09/2006 Saat 10:16 |
Abmin Ankara dan almış odluğu hediyesi olur kendisi.2 günde bu hale getirdim.Meledin macun isteyen yeri çok var ama baş ağrıtacak kadar değil.Zevk alarak yapabilirsiniz.Modeli abime hediye etmek istedim.Birazda what if olayna girdim.SHYO abimin okulundaki uçakların boyamasına benzettim.DAha doğrus dekalleri falan direk Anadolu üniversitesinin renkerleyle hemen hemen aynıydı.Bana bir tek türk bayraklarını ve çağrı kodlarını eklemek kalıcak.+ bi de Anadolu üniv logosu.Zor bir şey değil 1 2 haftaya kadar dekal de basıp bitiricem.Yarışmadan what if getirebilseydik bu da gelicekti benle ama şimdilk annemin vitrinini süsleyecek.Gecenin bu saatinde upload hastalığına bende katıldım buyrun huzurlarınızda piper şeroki....
![]() ![]() ![]() |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
Çok şirin bir yavru kuş! :)
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Vaaay Melih bune hız yahu daha dün başlıyorum dedin bugün finaldesin.. Ellerine sağlık çok cici olmuş gerçekten.Bendede birtane var biliyorsun, buda bana referans olur artık.
|
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Mavisi sanki daha koyu diye hatırlıyorum. Ama güzel olmuş. Bende oğlumla beraber bir tane toplamıştık oda ilk boya denemelerini üzerinde yapmıştı. (yaş 5)
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
teşekkürler.Ercan abi mavisi yeni versiyon olduğu için böyle:DOgün abi hızlandık da yarışmadan sonra bir durcam pir durucam yani...
|
|
|
|
![]() |
|
özgür taşkıran
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık Melih hızınada yetişilmiyor yani. :D
Düzenleyen özgür taşkıran |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Melih ellerine sağlık,böyle hızlı üretimle bayağı bir yol alacaksın.
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Çok şeker birşey bu scale kaç ? 1:12' sini mi ne görmüştüm; bu daha da küçük galiba...
Piper Cherokee tahminen yaklşık 7 m. olsa bu demek ki bu 1:48 filan mı ? Çok sevimli olmuş elinize sağlık; ben de bizim eğitim uçağı olan Cessna 172' lerden yapmayı düşünüyordum. Bulursam aynen girişirim. |
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
1/72 Murat bey.Teşekkür ederim herkese finishide güzel olur inşallah.Bu model hızım yarışmadan sonra çok büyük ölçüde azalacak.Zira bir dahaki seneye öss ye giricem bu seneyi sıkı tutmam lazım.TAbi arada yine bir 2 model yaparım ama yazın olan hızım olmayacak.tekrar teşekkür ediyorum...
|
|
|
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Melih çok güzel olmuş.Nedense bendeki modele fazla özenmemiştim ama yine de güzel oluyor bu minik.Airfix'in nadir güzel maketlerinden biri.Finishi güzel bir şekilde yapmanı bekleriz artık.....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
gertunc
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/08/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
![]() ![]() ![]() |
Bu kit bende de var, öne ağırlık koymak kesinlikle gerekli değil mi? toplamadım ama evire çevire incelemiştim.
küçük bir model olmasından dolayı, motorun hemen arkasında ve kokpit bloğunun hemen önünde çook dar bir bölge kalıyor. ne tür bir ağırlık kullandın? model gayet şık olmuş, umarım çok güzel biter. |
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: gertunc
Bu kit bende de var, öne ağırlık koymak kesinlikle gerekli değil mi? toplamadım ama evire çevire incelemiştim. küçük bir model olmasından dolayı, motorun hemen arkasında ve kokpit bloğunun hemen önünde çook dar bir bölge kalıyor. ne tür bir ağırlık kullandın? model gayet şık olmuş, umarım çok güzel biter. ağırlık koymak gerekiyor mutlaka.valla ben bildiğimiz kurşun kullandım.güzel model tavsiye ederim... |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |