![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21/08/2006 Saat 16:49 |
Bunu da airbrush hakkındaki tercihlerin ağırlığını ölçmek için açtım.
Çaktırmayın; aslında maketçiliğe 3 yıl kadar ara vermiştim; doğru düzgün bir tekrar başlangıç için tüyo topluyorum.) :o) |
|
![]() |
|
onge
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 336 |
![]() ![]() ![]() |
Bir airbrush hem gravity feed hem de double action olabilir. Acaba anketi yeniden mi düzenlesek?
|
|
"cure" le yeah tank cho she calcar
|
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Doğru ama ben bir arkadaşın double action' ını (Iwata Eclipse ???) kullandım ve "bir daha asla" dedim.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Muratti
Doğru ama ben bir arkadaşın double action' ını (Iwata Eclipse ???) kullandım ve "bir daha asla" dedim. Eclipse in 3 versiyonu var.Alttan,yandan,üstten hazneli.Gayetde güzeller. Hangisini kullandınız?Nesinden memnun kalmadınız? |
|
![]() |
|
Muratti
![]() ![]() ![]() |
Galiba yandan hazneli idi (paint cuplara bakılınca). Daha da doğrusu dönebilen bir nozzle kısmı vardı galiba ama ben çevirmeye filan cesaret edemedim...
Parmağımı çok çabuk yordu ve akış ayarlamak çok zorladı beni... Parmağıma ağrılar girmişti... |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Alışınca daha kolay kullanıyorsunuz.
Tıpkı direksiyon başına ilk kez oturmak gibi düşünün. |
|
![]() |
|
Flashback
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() ![]() ![]() |
Bendeki hem double action hemde üstten hazneli ikisinede oy veriliyomu deniycem :))
|
|
Tuna Onay
|
|
![]() |
|
tulgen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 157 |
![]() ![]() ![]() |
Badger 360? Hem gravity hem de siphon feed kullanılabiliyor. Üstelik bu da yetmedi Çağın'la birlikte "acaba nasıl side feed yaparız" diye kafa patlatıyoruz....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |