Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yarışma ve Sergiler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Yarışma ve Sergiler |
Konu: SERGÝ - 9 Nisan Pazar | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 11/04/2006 Saat 09:36 |
Gerçekten çok güzel bir sergi olmuş. Emeği geçen herkesi kutlarım.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 11/04/2006 Saat 09:36 |
Arkadaşlar, çok güzel bir sergi oldu.
Her kategoride birbirinden güzel modeller vardı. Acayip uçaklar, mikroskopik işlenmiş figürler, araziden fırlamış AFV 'ler, ama beni benden alan bir kısım vardı ki, o da Hakan Abi'nin arabaları. Offf offf, dönüp dolaşıp onlara bakıp durdum. Hakan abi ye tekrardan hayran kaldım diyebiliriz. Bu arada, modelci abilerimizle yaptığımız keyifli sohbetleri de belirtmeden geçemiyeceğim. Güzel sohbetleri için hepsine tek tek teşekkür ederim. İki resim de benden. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 11/04/2006 Saat 11:00 |
Açıkçası serginin en çok rağbet göreni yalım'ın 144 ölçekli cücükleri idi :)
Güzel bir gün geçirdik. Birçok modeli görmek heyecan vericiydi doğrusu. |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 11/04/2006 Saat 21:46 |
Korkut abi o dangalak benim. Figürler ve diğer cücük ölçekli tankları toplarken arada bir de uçakları saymayı unutmuşum(Türk forslular ayrı bir masada duruyordu, what if bile olsa aldılar oraya sağ olsunlar). Ümit acilen hareket ediyordu kızım kaldı orda :} Neyse emin ellerdeymiş.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
VoGi
Üye Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
Gönderim Zamanı: 11/04/2006 Saat 22:14 |
Sergi müthiş olmuş valla..Fotoğraflara bakmaya doyamadım...Herkesin eline koluna sağlık:))
|
|
Bombs Away!!!
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2006 Saat 00:02 |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Korkut abi o dangalak benim. Figürler ve diğer cücük ölçekli tankları toplarken arada bir de uçakları saymayı unutmuşum(Türk forslular ayrı bir masada duruyordu, what if bile olsa aldılar oraya sağ olsunlar). Ümit acilen hareket ediyordu kızım kaldı orda :} Neyse emin ellerdeymiş. Estağfurullah.. Öylece gitmene bir problemin neden olmadığına sevindim. |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2006 Saat 00:17 |
Vallahi bayıldım...negüzel sergi olmuş...Emeği geçen herkezi kutlarım.Ellerinize,emeğinize sağlık
|
|
onurku
Üye Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2006 Saat 01:05 |
Çok güzel bir sergi olmuş. Umarım bundan sonrakilerde aranızda olabilirim. Herkesin eline sağlık.
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2006 Saat 03:34 |
Gerçektende arkadaşlarla sohbet etme bakımından oldukça iyi bir gün geçirdiğimi itiraf etmem gerekir.:))
Umarım sergiye katılan her arkadaşımde benim gibi düşünüyordur. Aktivitelerin dahada çoğalması dileği ile. Bu arada modellerim hakkında ince düşüncelerinden dolayı arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sadece benimkiler değil katılan her model birer harika idi. Ben en çok ares'in yanar dönerine takıldım.Ne boyaydı abiciğim o. |
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2006 Saat 03:43 |
çok güzel gündü inş gelecek zamanlarda daha da iyi ve daha sıklıkta sergi vs aktivite olur
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2006 Saat 06:57 |
değerli modelciler,gerçekten sizlerle birlikte güzel bir pazar günü geçirmek beni son derece mutlu etti...yeni arkadaşlıklar kuruldu....sohbetler yapıldı...hepsi birbirinden güzel olan modelleri seyrettik....tatlı espirilerle güldük...velhasıl çok güzel bir gün geçirdik....modelleri yapanların ellerine sağlık.....getirmekte yardımcı olan arkadaşlara kocaman teşekkürler....bir dahaki etkinliklerde görüşmek üzere sağlık ve mutluluklar diliyorum herkese...
bundan sonra iş harici olan vaktimi,modelciliğe gönül vermiş olan genç arkadaşlarla paylaşacam...bizim bölgedeki modelci sayısı arttı...çoğuda bizim mekanı tavaf ettiler...güzel bir dostluk başladı...inşallah şu gök kubbede hoş bir sada bırakabiliriz....aman ha...sakın kızmayın....diğer tarafta olan arkadaşlarıda bekleriz...başımızın üstünde yeriniz var...kalın sağlıcakla.... |
|
heydrich
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2006 Saat 18:33 |
Gerçekten çok güzel bir gün geçirdik.Herkese çok teşekkür ederim.
İzzet Abi , hiç merak etme işler yavaşlar yavaşlamaz figür derslerine geleceğimdir...:)) Bu arada Yalım'cığım : İnsanları karalayarak hiçbir yere gelemezsin:)))))Artık unuttukların oraya ait:)) |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 12/04/2006 Saat 21:58 |
O da olur:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |