![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Tayyareler | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

ejdersozen
    Üye  

Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258  | 
  ![]()   Konu: 1/144 Revell Boeing 747-400Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 03:59  | 

| 

Arkadaşlar.

Sizlerle son modelim Lufthansa Boeing 747 yi paylaşmak istiyorum. Malesef tek bir fotoğrafını çekebildim.  
    | 
 |
| 

Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!

| 
			|
      |  
 |
| 

VoGi
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 04:09 | 

| 

Çok temiz gözüküyor elinize sağlık.Yanlız Lufthansa yazısında bazı harfler eğik duruyor gibi...Belki de öyledir gerçeği.Siz daha iyi bilirsiniz...Ama sakın yanlış anlamayın...Hata bulmuş olmak için söylemedim valla..  

| 
 |
| 

Bombs Away!!!

| 
 |
      |  
 |
| 

idris
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 06:05 | 

| 

Bencede eğiklik var.

| 
 |
      |  
 |
| 

saral100
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 06:22 | 

| 

Vallahi muhteşem duruyor.Ellerinize sağlık.

| 
 |
      |  
 |
| 

teomanK
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 09:48 | 

| 

Sayın Ejder bey,temiz bir çalışma olmuş elinize sağlık. Doğru ve yapıcı tenkitler bizlerin doğruları bulmasında herzaman yararlı olur düşüncesi ile 'Lufthansa' yazısındaki eğrilik göze batıyor. Eğer decal üzerine vernik atmamışsanız o yazyı düzeltme imkanınız olabilir mi?

İyi çalışmalar dileklerimle saygılar sunarım.  | 
 |
      |  
 |
| 

ejdersozen
    Üye  

Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 16:13 | 

| 

Lufthansa yazısındaki eğriliğin bende farkındayım. Yapıştırma sırasında eğrildi. Ama decalfixe çok maruz bıraktığım için düzeltmeye çalışırken yırtılacağını farkettim. O yüzden ellemedim tekrar. Artık yapacak birşey yok çünkü üzerinde iki kat vernik var.

Birdahakine düzgün decalli modellerle çıkacağım. Eleştiriler için teşekkür ederim.  | 
 |
| 

| 
 |
      |  
 |
| 

onurku
    Üye  

Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 17:58 | 

| 

Sayın Ejder Bey güzel bir çalışma olmuş. Elinize sağlık. 

| 
 |
      |  
 |
| 

tozbek
    Üye  

Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 18:42 | 

| 

Oh oh, tayyareciler hele de sivil uçaklar coştu. Bütün örnekler için tekrar tekrar teşekkür. Yapanların ellerine sağlık. 

747 Lufthansa gayet temiz bir çalışma. Böyle temiz çalışamadığım için pek girmek istemiyorum sivil aleme ;) Revell'in bu kiti bende de mevcut. Kutusunda kuzu kuzu yatmakta... İyi modeller, Tolga  | 
 |
      |  
 |
| 

pilotcuk
    Üye  

Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 22/03/2006 Saat 20:28 | 

| 

Çok temiz model olmuş gerçekten.Ellerinize sağlık.Tolga abi nin de dediği gibi sivil uçakçılar coştu.yalnız ben bu modeli alsam koycak yer bulamam herhalde.Siz nasıl saklıyorsunuz???

| 
 |
| 

I feel the need The Need for Speed...

| 
 |
      |  
 |
| 

ejdersozen
    Üye  

![]()   Gönderim Zamanı: 22/03/2006 Saat 20:30 | 

| 

Kız arkadaşıma hediye götürdüm.

Evinin baş köşesine koydu :)  | 
 |
| 

| 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |