![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmuş. Eline sağlık.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel yorumlara çok teşekkürler, malı bu akşam detaylarıyla birlikte nihayetine erdiriyorum inşallah.
Orjinalini yazan: clumsy
Detayların etrafındaki renk farklılıklarını gördükçe sankim arka dikeydeki dekallerde ve de forslarda biraz uğraşmak faideli mi olur acaba? Saygılarımla, Arkut abi, arka tarafı yakından inceledim, bir sakatlık göremedim.?? Senin gördüğün tam olarak nasıl bir hata, bilelim de düzeltelim. Belki de ışıktan, hatalı gibi gözüküyor da olabilir. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Hani tonlama yapmıştın ya, dekallerin renginde de o çeşit bir tonlama olayına girsen fena olmaz belki de.
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Haa anladım.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Örnek olarak benim P47nin forslarına bak, bi fikir verir..
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Ceki Bey ne durumda sizin B-25, ben de sizden heveslenip aldim ayni kitten.
Aklima takilan birşey var. Siz "Lady Lil" yapmışsınız. Çok da güzel oldu. Elinize sağlık tekrardan. Ancak yapım kılavuzunda bu uçak için overall natural metal diyor. Kılavuza güvenmeyip net'e baktım. Sonuç aynı. Siz what if türünden mi olive drab yaptiniz? Kaynak Düzenleyen volkan |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
CErginbas
![]() ![]() ![]() |
Volkan bey ben Lady Lil yapmadım.
![]() air-apaches grubunun, kartal başlı uçaklarından yapmak istiyordum. Ancak kitten çıkan decallerden lady lil, dedğiniz gibi metalik, kurt kafası olan decal de hatalı olduğundan, internetten sipariş ettiğim decalleri kullandım. ![]() Eagle Strikes decals. Daha önce yazmıştım yapım aşamasında. Bu arada modelin tümüne enamel silver ile boya dökülmesi uygulamıştım. Çıkan sonuç hoşuma gitmeyince, terebentin ile, metalik boyayı sildim. Az biraz eskisin bari diyerekten, toz pastel ve yağlı boya damlaçıklarını uçuş yönünde sürterek bir efekt yakalamaya çalıştım. Uçağı toparladım. Kaldırdım. İplerini çekip, motor islerini yapmak kaldı, onun için de araya giren sınav haftasının bitmesini bekliyorum. |
|
|
|
![]() |
|
volkan
![]() ![]() ![]() |
Ceki Bey, kusura bakmayın ben görmemişim demekki, siz belirtmişsiniz zaten.
Ben de yapım kılavuzunu incelerken fark edince sormak istedim, teşekkürler. Ben ne yapsam acaba ![]() Bu arada sınavlarda başarılar ![]() |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Nasıl olduysa kaçırmışım. Ceki bey, ellerinize sağlık
![]() Sınavlar bitip, vaktiniz olduğunda, kanopinin yakından bir fotoğrafını eklerseniz sevinirim. |
|
![]() |
|
CErginbas
![]() ![]() ![]() |
Neyse madem konu tekrar açıldı, çekebildiğim kadarıyla kanopiyi ve diğer eklentileri çekmeye çalıştım.
Valla kanopinin kusursuz olduğunu söyleyemem, zira yapacam dediğim rötüşları yapamadım henüz. Ama güzel kısmı, kokpit detaysız olsada, camlardan güzel gözüküor. ![]() ![]() Alt taraftaki kapak mapak ne varsa taktım. Lastikleri zımparaladım. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CErginbas
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler. Makineliler de harika görünüyor.
|
|
![]() |
|
CErginbas
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: volkan
Ben ne yapsam acaba ![]() Volken bey, O kurt kafasının hatalı olduğunu yabancı sitelerde araştırma yaparken okumuştum. Bulduğum resimler de bunu destekler nitelikteydi. Decallerin hatalı olduğunu düşünenlere göre, Revell'in verdiği decallerde kurt biraz ufak kalıyor. Ayrıca sağ ve sol taraftan gelen ağız kısmı, makinelilerin üzerinde kavuşması gerekiyor. Böylece önden bakınca sanki uçağın burnu kurdun ağzı gibi oluyor. ![]() Ha ama derseniz ki bu decallerle de yapılmaz mı? Mis gibi de yapılır derim.Netice de hatalı olup olmadığı kesin değil sanırsam. Ben bu kartal burun sevdasına kapılmasam, kurt kafalı decalleri kullanacaktım. ![]() Not: arada bu uçak, sizde decalleri olan uçak değil, ancak o gruptaki uçakların tümü kurt kafası şeklinde nose art a sahipmiş. Ondan yaklaşık bir resim olsun diye verdim. Düzenleyen CErginbas |
|
|
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Ceki, bu kaçıncı uçak maketin, 3. mü? Bravo!
Madem eskitme olayına girdin, tam gir bence. Kanat üstleri ve kuyruklardaki kumaş yüzeyler biraz daha soldurulsa gerektir. Egzos isi de az kaçmış. Tekerlekleri toprak pisti göz önüne alarak eskitsen iyi olur. Yağ ve benzin akacak noktaları tespit et. Gitmişken bütün 9 yardayı birden git artık ![]() |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
![]() |
|
CErginbas
![]() ![]() ![]() |
Yapacaz Erinç abi, yapacaz.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
volkan
![]() ![]() ![]() |
Ceki bey, teşekkürler cevap için, kesinlikle resimdekinden çok daha küçük kitten çıkan kurt kafası.
Bakalım ne yapacağız.. ![]() kolay gelsin size. |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Epey delmişler bu "kurt kafalı"yı.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |