![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() Gönderim Zamanı: 11/01/2006 Saat 04:49 |
Kardeşler Takımı adlı diziyi Kanaltürk yeniden yayınlamaya başladı.Geçen salı ilk bölümünden başlamışlardı,bugün aynı bölüm tekrar edilecek.(23:45)Tekrar izlemek isteyenler ile methini duyup da izleyemeyenlere hatırlatırım.
|
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() |
Benim çok hoşuma gitmiş bir diziydi. Ben vcd serisini almıştım arada bir canım sıklınca hala bakarım.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() |
Bende de bütün dvd leri mevcut.. aynı prodüksiyon kalitesinde keşke pasifik cepesi ile ilgili bir dizi çekilse.. thin red line haricinde çok başarılı pasifik savaşı filmlerini izleyemedik zaten..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Big Lebowski
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
![]() |
Az önce 4. bölümü olan "Takviveler-Replacements"ı izledim. Enfes bir dizidir. 2. Cihan Harbi modelcileri için çok leziz referanslar vardır.
Özellikle de M4 Sherman'la ilgilenenlerin ya da forumdaki AFV ortak projesi için Willys' inşa edenlerin kaçırmaması gerekir. |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() |
tabi t-34 lerden bozma tigerleri de sık sık görüyoruz
![]() ![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() |
2. bölümde Shermanların stugların hakkından gelişini de. Bir de kasabayı ele geçirmeye çalışan Easy bölüğünün Tiger'ı görünce bağırıp kaçışmalarını...
![]() Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
nezih
![]() |
ormanda geçen o alman hücumuda.. stugların hakkından gelme sahnesi biraz abartılı tabi.. sonuçta sahnede görünen 3 sherman tankı var ve almanların elinde 2 stug 1 sdkfz 232 vee 1 tanede panther gözükmekte..
![]() ![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() |
Biraz propaganda zaten okadarını normal karşılamak lazım..
![]() |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() |
Orjinalini yazan: nezih
ormanda geçen o alman hücumuda.. stugların hakkından gelme sahnesi biraz abartılı tabi.. sonuçta sahnede görünen 3 sherman tankı var ve almanların elinde 2 stug 1 sdkfz 232 vee 1 tanede panther gözükmekte.. ![]() ![]() panther de vardı doğru ya. eee Sherman bu. Almanların korkulu rüyası ![]() Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
nezih
![]() |
iyi ve kötünün savaşı okadar olsun..
![]() |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() |
Orjinalini yazan: nezih
.. thin red line haricinde çok başarılı pasifik savaşı filmlerini izleyemedik zaten.. Uyuduğum yegane filmdir. |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() |
Değişik bakış açıları herdaim sağlıklı değerlendirme yapabilmek için gereklidir, ama bu tip bir tartışma kolaylıkla polemik ortamına dönebilir, o polemiğin de bu forumda olması yanlıştır, bu vesileyle de topic tarafımdan kitlenmiştir.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |