![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Boyalar | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

yavozkan
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60  | 
  ![]()   Konu: napples yellow raw umberGönderim Zamanı: 28/12/2005 Saat 22:48  | 

| 

napples yellow, raw umber

Kuru fırçalama ve yağlı boya yıkama için kullanılan ve çoğunlukla isimleri zikredilen boyalar. İstanbul dışından katıldımız için, internet siteleri haricinde alış-veriş yapabileceğimiz yer yok. Isparta da araştırdım kırtasiyeciler yüzüme uzaylı gibi baktı. Nerdedir? Nasıl erişiriz internetten bu malzemelere. Muadili malzemelerle adres verebilirmisiniz.  | 
			|
      |  
 |
| 

Tamer Özkan
    Yeni Üye  

Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 28/12/2005 Saat 23:23 | 

| 

Ben gülsuyu ile takas yaparım  

.Özelden mesaj atın yollarım
    | 
 |
      |  
 |
| 

yavozkan
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 28/12/2005 Saat 23:44 | 

| 

İstediğiniz gül suyu olsun. Gül reçeli, gül kremi çeşitlerimizde mevcuttur...

Özel mesajı gönderdim.  | 
 |
      |  
 |
| 

Atilla Sülün
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 29/12/2005 Saat 02:56 | 

| 

bana da napples yellow lazım.ben de kömür göndersem olur mu?  

Düzenleyen Atilla Sülün  | 
 |
      |  
 |
| 

Tamer Özkan
    Yeni Üye  

Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 29/12/2005 Saat 04:31 | 

| 

Orjinalini yazan: Atilla Sülün  
bana da napples yellow lazım.ben de kömür göndersem olur mu?    ![]() Olmaaz   
sizin ile de yılda bir çıkıp,sepette satılan bir özel çileğiniz var,onun ile takas uyar   
    | 
 |
      |  
 |
| 

HAKAN
    Üye  

Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 29/12/2005 Saat 04:34 | 

| 

Orjinalini yazan: Atilla Sülün  
bana da napples yellow lazım.ben de kömür göndersem olur mu?    ![]()         
    | 
 |
      |  
 |
| 

HAKAN
    Üye  

Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 29/12/2005 Saat 04:34 | 

| 

Hayırlı işler Tamer hocam  

| 
 |
      |  
 |
| 

Tamer Özkan
    Yeni Üye  

![]()   Gönderim Zamanı: 29/12/2005 Saat 04:56 | 

|  
 |
| 

kudret kaptan
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 29/12/2005 Saat 05:01 | 

| 

Tamer hayrola?

dukkanı kapatıp manav mı acacağız yoksa... Ama biz üzümün çöpü, armudun sapı derken, sermayeyi yeriz valla...  | 
 |
| 

Kudret ALTINKESER

| 
 |
      |  
 |
| 

Atilla Sülün
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 30/12/2005 Saat 02:04 | 

| 

Orjinalini yazan: Tamer Özkan 
Olmaaz   
sizin ile de yılda bir çıkıp,sepette satılan bir özel çileğiniz var,onun ile takas uyar ![]() valla ben de burada yeni başladım göreve. ama o çileği duydum tabi. ereğli de yetişiyor. hatta festivali bile oluyormuş. mayıs-haziran aylarında inşallah gidip görürsem size de yollarım ne demek.  | 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |