![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Oomi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/12/2005 Saat 23:19 |
Selam arkadaşlar... hatırlar mısınız; aylar önce elime bir rhino tank almıştım(yarışmada ödül olarak verilen)... Bazen bir şey olur da elinizdeki işten uzaklaşırsınız ya..sanırım öyle birşeyler oldu buna da...Tabii aylarca masamın üzerinde kaldı, paslandı, düştü, sağını solonu çarptı, zaman zaman odam pislendi, çamurlara girdi... Sonunda bir facia artığı kaldı elimizde... Şaka bir yana, vurma-çarpma-eskitme ve pisletme efektleri denemek istedim bunun üzerinde. Aynı şeyi figürde yapmaya çalışınca eleman sadece yaşlanmış oluyor; eskimiş değil :P
işte Benim Armored Personnel Carrier Rhino'm(hangi personeli taşıyorsa...o da bir sır bugün!) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Oomi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Oomi
işte Benim Armored Personnel Carrier Rhino'm(hangi personeli taşıyorsa...o da bir sır bugün!) Chaos değil miydi bu? hangi personel derken? |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
olmuşş olmuşş.. çamuru birascık daha sulu ve tonlayarak kullanabilirmişsin ama olsun gayet başarılı.. eline sağlık
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Palete takılmış kol-bacak vs yok mu bu alemde?
Neyse.Buda idare eder ![]() |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
aslında var. araçlarına kazıklar takar ve bu kazıklara kuru kafalar kelleler filan geçirirler. Kandan markingler yaptıkları rivayet olunur.
http://www.xenomorphe.ch/photos/image-1-new_chaos_rhino.jpg |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Oomi
![]() ![]() ![]() |
Aygüncüm hayır bu bir chaos tankı değil. Verdiğin linkte de olduğu gibi chaos serisi siyah olur. Bunun yeşil olmasından dolayı salamander tankı olması gerekiyordu. Gel gör ki yeşil olması dışında pek de bir işaret yok buna dair. Pembe boyamadığıma dua edin
![]() ![]() Orjinalini yazan: İDRİS
Palete takılmış kol-bacak vs yok mu bu alemde? Neyse.Buda idare eder ![]() Evet evet istiyoruuummm ![]() ![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Senin içinde alien var
![]() |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Şimdi önce tebrik ederim, bence çok şık olmuş. Sonra bence çamurlar kurumuş çamur gibi duruyor ve nefis. Chaos olması için siyah olması değil üzerinde korkuluk ve kafa kol parçaları lazım. Zira Siyah Marine Chapter var. Aksine pembe yaparsan Chaos olur(Sleenesh) ya da Hawk Lords olur(yok onlar mordu, Gay Space Marine). Yeşil de illa Salamander olacak değil (bana kompliman yaptığını biliyorum) hatta bu direkt Dark Angels yeşili. Ön sol çamurluktaki damla sembolünü de (bildiğim ve gördüğüm kadarıyla) Blood Angels kullanır.
Hah şimdi İdris abi yine isyan edecek bu yazdıklarıma:} |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Oomi
![]() ![]() ![]() |
Ya ben anlatamıyorum galiba..."Boyaları, armaları sökülmüş, hangi orduya ait olduğu belirsiz gibi demek istemiştim hangi personnel derken" Bilmiyoruz hangi ordu.. Yeşili Salamander'i anımsatıyor ama bi işaret yok dedimdi. İçiniz rahat edecekse şöyle diyelim, bu tank blood angels tankıydı, fakat orclar tarafından ele geçirildi, tüm space marine leri orclar yedi.(bu yüzden kol bacak yok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Hehe Ork araçları kırmızı olur puhahahahaha:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Oomi
![]() ![]() ![]() |
Eh yarın da size mor renkte bi panzer 6 boyamazsam noolıyım!!!
![]() |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Yalım askerliği hangi gezegende yaptın abi, kaçıncı Space Marines Tugayı?
![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Space Marine'in tugayı olmaz:} Kitap okuyoz anam, gidip ork mu dövmek lazım aracının rengini bilmek için. Sen kaçıncı Armored Division'da yaptın askerliği panzer renklerini öğrenmek için?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Ben Orkum abi, karışmam rengine, bak canımız yeşil istedi yeşil boyadık, kırmızı karın acıktırıyordu
![]() Gütap canlandiroyarsak doğrüdüröaaaaah! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel olmuş. Yalnız bu işin erbablarına birkaç sorum var, ben bu işi hiç bilmiyorum, şunların ne olduğunu rica etsem kısaca özetleyebilirmisiniz:
Chaos ? Salamander ? Dark Angels ? "Space Marine" denmiş Starcraft gibi mi oluyor? Yukarda bir tartışma var ve hiç birşey anlamadım. Ayrıca Umay hanım, Panzer VI, Tiger'dır. Mor bir Tiger'ın forumu çoook şenlendireceğine inanıyorum. ![]() |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
Oomi
![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim yorumlar için. Renkleri tutturursam olacak diyorsunuz yani
![]() Barkın bey, sorduğunuz sorularla ilgili, hatırladığım kadarıyla Yalım "Kahador'da talim var" başlığı altında gerekli bütün bilgi-linkleri vermişti. Edinmek istediğiniz bilgilere oradan daha detaylı olarak ulaşabilirsiniz. Mor tiger.. bunu düşüneceğim ![]() |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |