![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/08/2005 Saat 21:19 |
Yeni forumda ilk sivil araç bana ait olsun dedim.Zaten peşpeşe sivil araçlar bülümünü bombardımana tutacağım.
İlk bombamız Tamiya 1/12 Honda Cr250R motorsiklet.Geçen forumda bir arkadaştan bmw 320 almıştım.Yanında hediye olarak bu motoru da göndermiş.İyi ki de göndermiş.Bundan sonra motorsiklet alemine de dalıyorum.Çok zevkli bir meret bu motor işleri ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen benbeni |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Cillop kibin
![]() |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık. Çok güzelmiş.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Tankçılardan önce ben diyimde çamur atacak bişi bulamasınlar
![]() ![]() Bu motor bu kadar temiz olmaz hocam.Kirletseydin biraz (toz ,toprak, çamur babında) ![]() ![]() Eline sağlık Ömer. ![]() Düzenleyen HAKAN |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Benbeni bey kardeşim
çok güzel temiz ve tabiri caizse cillop gibin bir çalışma olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlara monkey bike mı deniyordu ? Plaj motosu bunlar galiba. bombardımanın devamını da merakla bekliyoz. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Çok Güzel
![]() Bir sonraki sergi -yarışma da bekliyoruz |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Allah razi olsun sevgili Jolly cookies 'leri sil dedide foruma kavustum yoksa hergun girmeyi deneyip page not founded sayfasina bakip duruyor
um ![]() Omer harbiden cillop olmus ve bombardiman kelimesini cok sevdim ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: cerginbas
Bunlara monkey bike mı deniyordu ? Plaj motosu bunlar galiba. Yok hocam bu monkey-bike değil. Bu eski kasa, profesyönel bir MX (Moto-Crosser) Moto-kros cihazı. Keza ön fren tambur. Su soğutmalı iki zamanlı. Standart, hoplama, zıplama makinası. Monkey-Bike tabir edilen hobi/plaj/kamping motorları çok küçük, hava soğutmalı, 4 zamanlı ve alçak olur. Biraz kişiselleştirilmiş (customized) örneği işte şöyle: ![]() Bu Monkey-Bike'lardan Honda'nın türettiği, 4 vitesli bir motorum var(aslında 7 tane motorum var 4'ü yürüyor, 3'ü hasta yatıyor- demekki şaşırmak sadece eve maket doldurmakla sınırlı değilmiş ![]() ![]() Vitesli motor kullanmayı öğrettiğim eşi dostu tepesine çıkartıyorum. Plakası/ruhsatı yok. Düzenleyen carlgustav |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |