![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Sivil Araçlar | |
|   | 
       | 

| << Önceki Sayfa 4 | 
| Yazar | Mesaj | 
| 

crow
    Yeni Üye  

Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 09/12/2005 Saat 03:24 | 

| 

egzoslarda bitince daha heybetli duracak ellerine saglık

| 
 |
| 

www.crowmodelcars.com

| 
 |
      |  
 |
| 

touringstil
    Yeni Üye  

Kayıt Tarihi: 03/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 09/12/2005 Saat 05:20 | 

| 

gerçekten çok iyisin.süper bir makina olmuş

| 
 |
      |  
 |
| 

roadrunner
    Yeni Üye  

Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 09/12/2005 Saat 05:41 | 

bittirdikten sonra güzel sözler duymak iyi oluyor çok saolun
    | 
 |
| 

Long Live Rock & Roll

| 
 |
      |  
 |
| 

Korkut
    Yeni Üye  

Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 09/12/2005 Saat 05:42 | 

| 

Eline sağlık Sonay, yandaki kırmızı şerit maskelemesinde biraz hata olmuş gibi ama makina diri... Yırtık kaput ta çok güzel!   

| 
 |
      |  
 |
| 

roadrunner
    Yeni Üye  

Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 09/12/2005 Saat 06:08 | 

evet bir parça bir iki yerinde yamukluk var ama çok zor bi maskeleme yaptım ters bi iş yaptım da o kadar olsun yine iyi oldu    bunada şükür   (annane lafı   ) ilk önce kurşun kalemle kaportaya çizdim şeridi üzerine şeffaf maske bandını yapıştırıp üzerinden asetatla geçip arabadan söküp kesip(cetvelsiz olduğu için baya kastım... titrememe çabaları     ) sonra kımızı boya atıp maskeyi yapıştırıp siyah atıp çıkarttığım için öyle oldu =)
    | 
 |
| 

Long Live Rock & Roll

| 
 |
      |  
 |
| 

HAKAN
    Üye  

Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 10/12/2005 Saat 01:23 | 

| 

Şu anda fark ettim.Çok beğendim.Eline sağlık Sonay.Gerçekten hoş bir çalışma olmuş.Kutlarım.  

| 
 |
      |  
 |
| << Önceki Sayfa 4 | 
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |